Ταξιδεύοντας με τον μπαμπά μου

Συγγραφέας: Βασίλης Μαυρογεωργίου
Σκηνοθέτης: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Σκηνογραφία: Μαρία Χανιωτάκη
Κοστούμια: Μαρία Χανιωτάκη
Μουσική σύνθεση: Νίκος Ξυδάκης
Κίνηση: Σεσίλ Μικρούτσικου
Ερμηνεύουν: Ντίνη Ρέντη, Κατερίνα Μαούτσου, Μάνος Στεφανάκης

Περιγραφή

Ένα νεαρό παλικάρι βρίσκεται στη Σκοτεινή Χώρα, έχοντας χάσει όλες του τις αναμνήσεις. Δύο γυναίκες θα το βοηθήσουν να θυμηθεί τι του έχει συμβεί και θα ζωντανέψουν μαζί του τα γεγονότα που ανακαλεί σταδιακά η μνήμη του: το δύσκολο και περιπετειώδες ταξίδι που έκανε μαζί με τον πατέρα του, τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσει, τη μάχη του με τον Άρχοντα της Λησμονιάς, τα αγαπημένα πρόσωπα που το περιμένουν… Θα καταφέρει άραγε να συναρμολογήσει τις αναμνήσεις του και να επιστρέψει κοντά τους;

Περισσότερα

Θέατρο αλληλεγγύης για παιδιά
 
Η κινητή μας μονάδα θεάτρου για παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα συμπλήρωσε το 2011-2012 τα 10 της χρόνια, έχοντας δώσει πάνω από 1500 δωρεάν παραστάσεις σε αυτούς τους χώρους. Για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο, η παράσταση παιζόταν και στο Θέατρο του Νέου Κόσμου κάθε Κυριακή στις 11:30, με ελεύθερη είσοδο, για να το δουν όλα τα παιδιά.
 
Βοηθός σκηνοθέτη: Νικόλ Δημητρακοπούλου
Βιντεοσκόπηση: Νίκος Μανδαράκας
Εισαγωγή: Σπύρος Πίτσος
Υποδοχή: Ιφιγένεια Μπουφίδου
Μπαρ: Λευτέρης Δασκαλαντωνάκης
 
Η παράσταση παίχτηκε την περίοδο 2011-2012, καθημερινά σε νοσοκομεία, ιδρύματα, χώρους αλληλεγγύης κλπ. και κάθε Κυριακή στο Θέατρο του Νέου Κόσμου - Κεντρική Σκηνή.

Φωτογραφίες

Βίντεο