Θέμης Καραμουρατίδης - «Τα Λαϊκά του Θέμη» με τις Μελίνα Κανά & Κατερίνα Κούκα

Αρχείο Παίχτηκε από 17/09/2018 έως 17/09/2018
στο Η ταράτσα του Φοίβου
Παίζουν μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης(Πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας - Νίκος Κατσίκης(Μπουζούκι),  Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου(Κιθάρα),  Γιώργος Μπουλντής(Μπάσο),  Αλέξανδρος Κούρος(Τύμπανα)

Περιγραφή

Ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης μαζεύει τα πιο αγαπημένα λαϊκά, λαικότροπα, λαϊκίζοντα και λαϊκοπρεπή τραγούδια  της δισκογραφίας  του και επισκέπτεται την Ταράτσα του Φοίβου τη Δευτέρα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Μαζί του φέρνει εκτός από γλυκά και λουλούδια, δύο από τις σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες εκπροσώπους του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, τη Μελίνα Κανάκαι την Κατερίνα Κούκα.

Περισσότερα

Οι δύο ερμηνεύτριες αφήνουν για λίγο στην άκρη το προσωπικό τους ρεπερτόριο και δοκιμάζονται σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει συνθέσει ο Θέμης, αλλά και κρυφά διαμάντια της δισκογραφίας του.

Από το «Μέχρι το τέλος» έως «Το δίκιο μου» και από τις «Πρώτες λέξεις» μέχρι το «Κοίτα εγώ», τα «Λαϊκά του Θέμη» είναι μια παράσταση γεμάτη σύγχρονα τραγούδια, φτιαγμένα και τραγουδισμένα με τον παλιό καλό τρόπο της ειλικρίνειας και της αγάπης για την ελληνική λαϊκή μουσική.

Αν προσθέσει κανείς σε αυτό την συμμετοχή σπουδαίων δεξιοτεχνών μουσικών και την απαραίτητη πινελιά  του οικοδεσπότη Φοίβου Δεληβοριά, η παρουσία σας στην Ταράτσα του Φοίβου τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου  φαντάζει μονόδρομος!

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες -Σχεδιασμός Αφίσας:  Δημήτρης Μακρής
Κινηματογράφηση: Χρήστος Γκίνης
Παραγωγή: PROSPERO , www.prospero.com.gr