Το Όνειρο της Διπλανής Πόρτας

Αρχείο Παίχτηκε από 23/11/2019 έως 12/04/2020
στο Αλκμήνη
Διάρκεια: 90΄ (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Νηλ Σάιμον
Μετάφραση: Μιμή Ντενίση
Διασκευή: Μιμή Ντενίση
Σκηνοθέτης: Μανώλης Ιωνάς
Σκηνογραφία: Νίκος Κασαπάκης
Κοστούμια: Νίκος Κασαπάκης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Χορογραφία: Ρούλα Κουτρουμπέλη
Κίνηση: Ρούλα Κουτρουμπέλη
Ερμηνεύουν: Περικλής Λιανός, Μιχάλης Μαρκάτης, Ειρήνη Παπαδημάτου

Περιγραφή

Το Θέατρο Αλκμήνη παρουσιάζει τη θεότρελη κωμωδία του πολυβραβευμένου Αμερικανού Νηλ Σάιμον «Το Όνειρο της Διπλανής Πόρτας», το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 21:30.

Περισσότερα

Μια χώρα…

Τρεις άνθρωποι…

Τρία διαφορετικά όνειρα…

Τελικά τα όνειρα που κυνηγάμε είναι τα δικά μας ή αυτά που μας επιβάλλουν οι άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας;

Σόφι: «Μέχρι τώρα ζούσα το όνειρο της μάνας μου, της γειτονιάς μου. Να κάνω ένα καλό γάμο, να γίνω πρωταθλήτρια. Δεν χρειάζεται όμως όλοι να‘ μαστε πρώτοι. Ούτε να μου δείχνουν οι άλλοι ποιο είναι το καλό για μένα. Θέλω να βρω το δικό μου όνειρο»

Νόρμαν: «Τ’ όνειρο του πατέρα μου ήταν να γίνω καθηγητής στο Πανεπιστήμιο. Της μάνας μου να ‘χει εγγονάκια. Δεν ξέρω αν κάνω για οικογένεια, αλλά δεν νιώθω μόνος»

Άντυ: «Εμένα με ήθελαν οικονομολόγο. Ο πατέρας μου πουλούσε ηλεκτρικά είδη. Το θεωρεί κατάντια που εγώ πουλάω περιοδικά. Εγώ όμως ξέρω πως αυτό το περιοδικό θα κάνει κάποιους να σκεφτούν κι αυτό μου φτάνει»

Coaching Actors – Βοηθός Σκηνοθέτης: Έλενα Αγγελοπούλου
VideoTrailer: Angelis Films Ltd
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ