Το τέλος του καλοκαιριού

Συγγραφέας: Γιώργος Ηλιόπουλος
Σκηνοθέτης: Θόδωρος Γράμψας
Ερμηνεύουν: Μαριάννα Μαυριανού, Κατερίνα Δημάτη, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Θανάσης Κρομλίδης, Κυριάκος Σαλής, Αγγελική Γρηγοροπούλου, Άλκηστις Χατζηιωάννου

Περιγραφή

Η Εταιρεία Θεάτρου Πράξη Επτά συνεχίζοντας την προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια, ιδρύοντας το θέατρο Πράξη Επτά Studio, με σκοπό την ανάδειξη και την στήριξη νέων ηθοποιών, ανεβάζει το έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου «Το Τέλος του Καλοκαιριού».

Περισσότερα

Είσοδος Ελεύθερη

Ένα έργο, που ενδιαφέρει τους νέους αλλά και τους μεγαλύτερους. Τους νέους γιατί θα αναγνωρίσουν σε έναν από τους ήρωες τον εαυτό τους και τους μεγαλύτερους, γιατί σε έναν από τους ήρωες θα αναγνωρίσουν τα αποτελέσματά τους.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο, με πυκνή γραφή, ευαισθησία και σκληρότητα, χιούμορ και τραγικότητα, με ήρωες παιδιά έως είκοσι χρονών, με τις ελπίδες και τους φόβους τους, με τα όνειρα και τις αμφιβολίες τους, τα δάκρυα και τα γέλια τους και την πραγματικότητα να καιροφυλακτεί.

Συντελεστές της Παράστασης: 
Σκηνοθεσία: Θόδωρος Γράμψας
Σκηνικό - Κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα
Μουσική Επιμέλεια: Αγγελική Γρηγοροπούλου
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευάγγελος Βογιατζής
Art Design: Φαίη Βέβη
Φωτογραφίες: Θανάσης Κρομλίδης

Το τραγούδι, που ακούγεται στην παράσταση είναι σε στίχους και μουσική της Αγγελικής Γρηγοροπούλου, τραγουδάει η Κατερίνα Δημάτη.

2 ΣΧΟΛΙΑ