Παράταση συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν παρατείνονται ως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

 Η υποβολή αιτήσεων γίνεται στο κτήριο της Σχολής (Ιπποκράτους 70), από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12-6μμ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

α) Πιστοποιητικό γεννήσεως ή φωτοαντίγραφο ταυτότητας.

β) 2 έγχρωμες φωτογραφίες.

γ) Εξέταστρα 20 ευρώ.

 

Οι υποψήφιοι εξετάζονται στην α’ φάση των εξετάσεων σε ένα θεατρικό μονόλογο, ένα ποίημα και ένα τραγούδι, όλα δικής τους επιλογής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και να μην έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους.

Η φοίτηση στη Σχολή είναι καθημερινή, υποχρεωτική στις ώρες 2-8μμ.

Το επίσημο πρόγραμμα, των 32 ωρών εβδομαδιαία, συμπληρώνεται με πρόσθετα σεμινάρια και κύκλους μαθημάτων για την αρτιότερη εκπαίδευση των σπουδαστών.

Οι μαθητές του Θεάτρου Τέχνης, κατά παράδοση, συμμετέχουν σε παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης και έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική άσκηση στην υποστήριξη των παραστάσεων, καθώς και στη λειτουργία του Θεάτρου, στο ΥΠΟΓΕΙΟ και στο Θέατρο Τέχνης της ΦΡΥΝΙΧΟΥ.

Περισσότερες πληροφορίες, για τις εισαγωγικές εξετάσεις και τη λειτουργία της Σχολής, μπορείτε να βρείτε μέσω του site του Θεάτρου Τέχνης, www.theatro-technis.gr, ή στο ανανεωμένο site της Σχολής, www.theatro-technis.edu.gr

 

Η Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης συμπληρώνει φέτος 75 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, ακολουθώντας πάντα το όραμα και τη διδασκαλία του Καρόλου Κουν. Στόχος είναι η δημιουργία άξιων στελεχών του θεάτρου, που, στηριζόμενα στην παράδοση, να μπορούν να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις του μέλλοντος.

Διευθυντής της Σχολής, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κωστής Καπελώνης, απόφοιτος της Σχολής του Θεάτρου Τέχνης το 1981.

Στη νέα χρονιά διδάσκουν οι: Κωστής Καπελώνης, Κάτια Γέρου, Μαριάννα Κάλμπαρη, Μάνια Παπαδημητρίου, Δημήτρης Δεγαΐτης, Μυρτώ Αλικάκη, Φώτης Μακρής, Κίμων Φιορέτος, Όλια Λαζαρίδου, Γιώργος Παλούμπης, Αντέλα Μέρμηγκα, Μαρίζα Τσίγκα, Χρυσηίς Λιατζιβίρη, Ερρίκος Μπελιές, Γιάννης Λιγνάδης, Διονύσης Καψάλης, Κατερίνα Σωτηρίου, Τώνης Λυκουρέσης, Μαρίνα Χρονοπούλου. Θοδωρής Οικονόμου

 

INFO:
ΑΝΩΤΕΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ
Ιπποκράτους 70

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 3603941
Γραμματεία: Γεωργία Σιδέρη
Email
: edu@theatro-technis.gr

Προηγούμενο άρθροΘεατρικά εργαστήρια στο ΚΒΘΕ
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα στο Περί Σκιών στην Πάτρα την Τετάρτη 23/09 με παράσταση Καραγκιόζη και είσοδο ελεύθερη