Παρουσίαση του βιβλίου της Ουρανίας Αναγνώστου με τίτλο "το θέατρο της Έλενας Πέγκα" στο Αρσακείο Μέγαρο.

img_7992

Η παρουσίαση του βιβλίου της Ουρανίας Αναγνώστου ´το θέατρο της Έλενας Πέγκα' που κυκλοφορεί από τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο ΚΑΠΑ Εκδοτική και τον εκδότη Θοδωρή Κουλεδάκη, πραγματοποιήθηκε χθες στο Polis art cafe, στο αίθριο του Αρσακείου Μεγάρου.

Για το βιβλίο μίλησαν οι καθηγητές Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων Αθήνας και Πατρών, κύριος Δημήτρης Τσατσούλης, Γιώργος Π. Πεφάνης, η κυρία Καίτη Διαμαντάκου- Αγάθου και ο χορογράφος-σκηνοθέτης και επί σειρά ετών συνεργάτης της τιμώμενης Έλενας Πέγκα, κύριος Κωνσταντίνος Ρήγος υπό τον συντονισμό της δημοσιογράφου κυρίας Κάτιας Δημοπούλου.

Πολλοί άνθρωποι του θεάτρου και των γραμμάτων έδωσαν το παρόν στο κατάμεστο από φίλους και αναγνώστες Polis art cafe, μεταξύ των οποίων οι ηθοποιοί Θεοδώρα Τζήμου, Άγγελος Παπαδημητρίου, Ναταλία Δραγούμη, Ορέστης Καρυδάς, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Τσιμάρας Τζανάτος, η διευθύντρια φωτογραφίας Κατερίνα Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια παραγωγής Ρούλα Νικολάου και ο επίσης διευθυντής παραγωγής Λευτέρης Κώτσης, ο συγγραφέας-σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιάννης Λασπιάς που το έργο του Καμίλ Κλοντέλ:Mudness κυκλοφορεί από την ΚΑΠΑ Εκδοτική, ο συγγραφέας Μάκης Τσίτας που επίσης κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο, ο δημοσιογράφος της LIFO κύριος Χρήστος Παρίδης και πλήθος άλλων.

Παρόντες στην εκδήλωση και οι στενοί συνεργάτες των εκδόσεων ΚΑΠΑ κυρία Μαργαρίτα Κοτσίνη, ο κύριος Ιωάννης Τσίγκας, ο κύριος Νίκος Μαθιουδάκης και τέλος ο κύριος Παναγιώτης Μιχαλόπουλος που από την αρχή συμπορεύθηκαν και ανέδειξαν την ΚΑΠΑ σε έναν από τους σημαντικότερους θεατρικούς εκδοτικούς οίκους.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για το βιβλίο του Μάκη Τσίτα "Μάρτυς μου ο Θεός" στο Δημαρχείο Αμαρουσίου
Επόμενο άρθροΟ Σταμάτης Κραουνάκης στο Λονδίνο 27/1/2017 με την μουσική παράσταση "Όλοι ένα - Φίλα με"