Πρεμιέρα για την παράσταση "Δε σε ξέχασα ποτέ"

ξδ

Ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι μνήμης, εμπλουτισμένο με οπτικό υλικό, έκανε το κοινό  να συγκινηθεί και να τραγουδήσει  στην πρεμιέρα τη παράστασης «Δε σε ξέχασα ποτέ» η οποία  δόθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα, στην κατάμεστη αίθουσα   Αιμίλιος Ριάδης (Κτίριο Μ2), του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. H Σοφία Καλεμκερίδου και ο Γιάννης Χαρίσης μας ταξίδεψαν στην ιστορία ενός έρωτα που, μετά από πολλές περιπέτειες, αν και ανεκπλήρωτος, αναζητά δικαίωση.

Μια παράσταση για τη ζωή μιας διάσημης τραγουδίστριας που ερμηνεύει επί σκηνής 10 σεφαραδίτικα  και ρεμπέτικα τραγούδια, μερικά από τα οποία γνωρίζουμε, κυρίως, από την ελληνική εκδοχή τους («Μικρός αρραβωνιάστηκα», «Πού να βρω γυναίκα να σου μοιάζει», «Μισιρλού» κά.). Ένα έργο του Λέοντα Α. Ναρ, που μας θυμίζει πως οι περισσότεροι από εμάς ήμασταν κάποτε μετανάστες, τιμάει την ιστορία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης και υπενθυμίζει πως στην πόλη αυτή κάποτε ζούσαν αδερφωμένοι Ορθόδοξοι, Εβραίοι και Οθωμανοί.

 Μετά τις sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, η παραγωγή του ΚΘΒΕ «Δε σε ξέχασα ποτέ», θα φιλοξενηθεί για 3 παραστάσεις στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, από την Παρασκευή 7/4 έως την Κυριακή  9/4/2017.  

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΑκρόαση από τη θεατρική ομάδα HippoTheatreGroup για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω"