Πρεμιέρα του έργου της θεατρικής Ομάδας Λέρου «ΦΑΥΣΤΑ» του Μποστ.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΦΑΥΣΤΑ- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΕΡΟΥ

Θεατρική Ομάδα Λέρου

Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 26/02 η πρεμιέρα του έργου της θεατρικής Ομάδας Λέρου «ΦΑΥΣΤΑ» του Μποστ σε σκηνοθεσία Λευτέρης Διαμαντάρα. Η κωμωδία του Μποστ χάρισε άφθονο γέλιο στο κοινό, που γέμισε το Κινηματοθέατρο Λακκίου από νωρίς.

   Η ενέργεια και οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών, τα εξαιρετικά σκηνικά του Γιάννη Κουφογιάννη, τα ευφάνταστα και πολύχρωμα κοστούμια της Μίλκας Στογιάνοβιτς, η μουσική, οι φωτισμοί απογείωσαν την παράσταση και έδωσαν ένα τόνο αισιοδοξίας σε όλους μας. Γελάσαμε, το απολαύσαμε και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η ομάδα μετά από 27 χρόνια δημιουργίας στο νησί της Λέρου, και όχι μόνο, προχωράει στο χρόνο με γερές βάσεις, θα συνεχίσει να δημιουργεί, να εμπνέει, να συνεργάζεται και να μας χαρίζει πάντα τέτοιες παραστάσεις.

   Την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλλιας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων του νησιού, εκπαιδευτικοί και πλήθος Λεριών που όλοι μετά το τέλος της παράστασης εκφράστηκαν με πολύ κολακευτικά λόγια στον σκηνοθέτη της ομάδας, τους ηθοποιούς και τους συντελεστές του έργου.

   Απομένουν 2 παράστασεις ακόμα σήμερα Σάββατο 27/02 και αύριο Κυριακή 28/02 στις 9 το βράδυ, στο Κινηματοθέατρο Λακκίου. Να πάτε όλοι, μην την χάσετε! Σίγουρα θα περάσετε καλά, θα γελάσετε και θα φύγετε λίγο πιο αισιόδοξοι. Το έχουμε όλοι ανάγκη!

Σας έχουμε όλοι ανάγκη παιδιά! Σας ευχαριστούμε Θεατρική Ομάδα Λέρου.