Προκήρυξη για αίτηση ενδιαφέροντος στη Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Θεάτρου Πορεία

Ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

Προκήρυξη για αίτηση ενδιαφέροντος έως 15 Σεπτεμβρίου

 Το πρόγραμμα της Σχολής Πυροδότησης για την χρονιά 2020-2021

Το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 η Σχολή Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του Θεάτρου Πορεία με εισηγητές τους συγγραφείς Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη και Θανάση Τριαρίδη ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου του 2020 και  θα περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητους μεταξύ τους ετήσιους κύκλους  εκπαίδευσης και συγγραφικής πυροδότησης πάνω σε όλα τα στάδια της δραματουργικής δημιουργίας:

Τον Κύκλο Γενικής Πυροδότησης (Εισαγωγή) και τον Κύκλο Εξειδίκευσης. Οι κύκλοι αυτοί θα στοχοθετήσουν στην παραγωγή δύο νέων έργων από κάθε σπουδαστή μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Οι συμμετέχοντες στους δύο Κύκλους της Σχολής Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής θα προκύψουν κατόπιν αποστολής δείγματος γραφής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν διαβάζοντας την προκήρυξη και να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα της Σχολής του θεάτρου Πορεία.

Τέλος, από τον Ιανουάριο του 2021 θα υπάρξει και ένα πιλοτικό διαδικτυακό Εργαστήριο Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής Για Εφήβους υπό τον συντονισμό του νέου συγγραφέα και Βοηθού Εισηγητή της Σχολής Μάνου Κουνουγάκη.

Πληροφορίες: Θέατρο Πορεία [email protected]

www.poreiatheatre.com

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο Acting Lab - 1 ΣΥΣΤΗΜΑ – 11 ΤΕΧΝΙΚΕΣ – 1 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Επόμενο άρθροΙΕΚ ΑΛΦΑ - Ανωτέρα Δραματική Σχολή