Προσκλήσεις ενδιαφέροντος απο το 1927 art space για συνεργάτες

Αγαπητοί φίλοι,
Ξεκινάμε τη νέα σαιζόν με πολλά και φιλόδοξα σχέδια που ελπίζουμε οτι η πανδημία θα μας επιτρέψει να πραγματοποιήσουμε. Πιο κάτω θα βρείτε πληροφορίες για προσκλήσεις ενδιαφέροντος προς καλλιτέχνες και συνεργάτες για τον φθινοπωρινό προγραμματισμό του 1927. Ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα απο κοντά και ευχόμαστε σε όλους καλή και ασφαλή επάνοδο στον πολιτισμό!

Πρόσκληση για καλλιτέχνες:

To 1927 art space σε συνεργασία με το Dëcoloиıze Hellάş προσκαλούμε καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα στο Σαλόνι Αποαποικιοποίησης: έκθεση αφίσας, συζητήσεις, εργαστήρια και ομάδες ανάγνωσης γύρω απο ζητήματα αποαποικιοποίησης του πολιτισμού: Πώς φανταζόμαστε την “απο-αποικιοποίηση” αναφορικά με τα κτήρια, την πολιτιστική κληρονομιά, τον δημόσιο χώρο, τα τοπία, τα χρώματα, τους (αντι-)ήρωες, τα αφηγήματα, όλα όσα συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε “ελληνικό πολιτισμό”; Δηλώσεις συμμετοχών έως τις 25/9. Βρείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: https://decolonizehellas.org/saloni-apo-apoikiopoiisis/. Ερωτήσεις: [email protected].

Πρόσκληση για συνεργάτες:

Βοηθός Παραγωγής:
Ο βοηθός παραγωγής θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στο συντονισμό και την επικοινωνία των δράσεων που προγραμματίζουμε για το φθινόπωρο και περιλαμβάνουν εκθέσεις και προγράμματα φιλοξενίας καλλιτεχνών (residency). Πιο συγκεκριμένα οι αρμοδιότητες του/της βοηθού παραγωγής θα περιλαμβάνουν:

  • Τακτική επικοινωνία και συντονισμός με τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στις φθινοπωρινές δράσεις.
  • Τακτική επικοινωνία και συντονισμός με τους εξωτερικούς συνεργάτες μας για τη διοργάνωση των δράσεων.
  • Επικοινωνία των δράσεων μέσω ΜΚΔ και newsletters
  • Υποστήριξη κατά τη διάρκεια των δράσεων στο χώρο του 1927 στην Κυψέλη
  • Σύνταξη/μετάφραση κειμένων (Αγγλικά-Ελληνικά)
Αναζητούμε κάποιον/α με εμπειρία στην παραγωγή και διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής και ενδιαφέρον να δουλέψει με καλλιτέχνες στην Ελλάδα και και το εξωτερικό, καλό χειρισμό των ΜΚΔ, επιθυμία να συνεργαστεί με έναν μικρό, ανεξάρτητο οργανισμό και να συνεισφέρει με ιδέες και πρωτοβουλίες.

Διάρκεια: απο αρχές Οκτωβρίου έως μέσα Δεκεμβρίου. 10 ώρες/εβδομάδα. Αποστολή βιογραφικών και ερωτήσεις: [email protected]. Ενας πρώτος γύρος συνεντεύξεων θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου. (Παρακαλούμε γράψτε ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ στο θέμα του μέηλ)

Βοηθός Ερευνας:
Στα πλαίσια του φθινοπωρινού μας προγραμματισμού φιλοξενούμε τον χορογράφο/περφόρμερ Arkadi Zaides ο οποίος θα πραγματοποιήσει έρευνα στην Ελλάδα για την εν εξελίξει δουλειά του Necropolis. Αναζητούμε έναν/μία βοηθό έρευνας με εμπειρία και ενδιαφέρον να συνεργαστεί σε έργα με πολιτικό/κοινωνικό πρόσημο, που θα  πραγματοποιήσει διαδικτυακή και επιτόπια έρευνα σε συνεργασία με τοπικούς οργανισμούς (ΜΚΟ κ.α.). Πολύ καλή  γνώση Αγγλικών,   με άδεια  οδήγησης (και κατα προτίμηση δικό τους όχημα για την επιτόπια έρευνα). Διαθεσιμότητα απο μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι 1 Νοεμβρίου  (εξ αποστάσεως, μερικές ώρες  την εβδομάδα) και 1-7 Νοεμβρίου (επιτόπια έρευνα, full time με τον καλλιτέχνη). Η θέση συνίσταται για άτομα που τους ενδιαφέρει η έρευνα πάνω στο προσφυγικό, προπτυχιακούς φοιτητές σχολών κοινωνικών/ανθρωπιστικών σπουδών ή εργαζόμενους σε συναφείς ΜΚΟ. Αποστολή βιογραφικών και ερωτήσεις: [email protected]. (Παρακαλούμε γράψτε ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ στο θέμα του μέηλ)

Προηγούμενο άρθροΤο θέατρο Προσκήνιο ανακοινώνει τον προγραμματισμό του για τη σεζόν 2021-22
Επόμενο άρθροΑκρόαση για ηθοποιούς από το θέατρο Σοφούλη