"Έφυγε" από τη ζωή ο θεατρικός παραγωγός Μιχάλης Αδάμ

Ο Μιχάλης Αδάμ ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στο χώρο του θεάματος στην Ελλάδα
 
Την τελευταία του πνοή άφησε ο θεατρικός παραγωγός Μιχάλης Αδάμ, ο οποίος είχε φέρει στην Ελλάδα πολλές παραστάσεις που άφησαν ιστορία, συζητήθηκαν από το κοινό και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Στράτος Φαναράς μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.
 
«Χάσαμε πριν από λίγες ώρες τον αγαπημένο μας φίλο, τον αδελφό μας Μιχάλη Αδάμ. Αιώνια η μνήμη σου Μιχάλη μου. Να οργανώνεις παραστάσεις στα λιβάδια του ουρανού μέχρι να συναντηθούμε πάλι. Έχουμε τόσα πολλά να πούμε και να κάνουμε ακόμη» έγραψε.
 
Φορούσε συνήθως την χαρακτηριστική τραγιάσκα, παρακολουθούσε παραστάσεις σε όλο τον κόσμο και το όνειρο του ήταν να φέρει όσες περισσότερες μπορούσε στην Ελλάδα. Και τα κατάφερε, εφερε τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές κοντά στο ελληνικό κοινό.
 
Ο Μιχάλης Αδάμ είχε ανεβάσει τα μιούζικαλ «Sweet Charity» με τη Σμαράγδα Καρύδη, «Βιολιστή στη Στέγη» με τον Γρηγόρη Βαλτινό, «Priscilla the Musical» με τον Γιώργο Καπουτζίδη, «MasterClass» με τη Μαρία Ναυπλιώτου και πολλές παιδικές παραστάσεις σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου. «Μιχάλη, η απώλεια σου μας βύθισε στην θλίψη. Είναι σκληρό, άδικο και τόσο δύσκολο. Θα έχεις πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η σκέψη μου και η αγάπη μου στην οικογένεια σου» έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου στον λογαριασμό της στο Instagram.
 
Επίσης, ήταν υπεύθυνος για την σπουδαία μουσική παράσταση «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου», που ζωντάνεψε Θάνο Μικρούτσικο και Νίκο Καββαδία. Είχε έτοιμη την παράσταση «Μηχανή Touring», με τον Ορφέα Αυγουστίδη σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου. Αυτό θα ήταν και το τελευταίο του στοίχημα.