Σεμινάριο, αλλά και οντισιόν για έναν άντρα ~ από την ομάδα Αμάλγαμα

Στο Χώρο του Αμάλγαμα θα δοθεί και φέτος το Σεμινάριο Χορογραφίας από τη διδάσκουσα χορογράφο, περφόρμερ και καθηγήτρια Χορού Μαρία Γοργία. Πρόκειται για το 2ο τρίμηνο Σεμινάριο Χορογραφίας που θα αρχίσει στις 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί σε 12 συναντήσεις (κάθε Τετάρτη, ώρα 18.00-21.00, Μενάνδρου 45, Αθήνα).

Στο παρακάτω συνημμένο θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες για το 2ο τρίμηνο Σεμινάριο Χορογραφίας.

Το σεμινάριο δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες του χώρου του Χορού, Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών, αλλά είναι ανοιχτό και για ερασιτέχνες, που πάνω από όλα θέλουν να πειραματιστούν με την κινητική έκφραση και να δημιουργήσουν δικά τους έργα!

 

Παράλληλα η ομάδα Αμάλγαμα και η Μαρία Γοργία, μετά την κλειστή οντισιόν που έκαναν πρόσφατα για το νέο έργο (επηρεασμένο κατά κύριο λόγο από την προσωπικότητα του ποιητή Νίκου Καρούζου), αναζητούν ακόμα ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ. Το έργο ενδέχεται να πάρει παρατάσεις, οπότε η διαθεσιμότητα και η δέσμευση των συμμετεχόντων για την περίοδο των παραστάσεων θα είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες επιλογής τους. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιούνται τα παρασκευοσαββατοκύριακα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το συντομότερο δυνατό, ένα βιογραφικό και μια φωτογραφία στο [email protected]

Προηγούμενο άρθροΚοπή πίτας για τη θεατρική παράσταση "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ǀ Στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Επόμενο άρθροΕπίσημη πρεμιέρα για την παράσταση "The Line" στο θέατρο Κάτω από τη γέφυρα