Σεμινάριο σύγχρονου χορού και αυτοσχεδιασμού με τη Νάντια Παλαιολόγου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΦΑ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Όλοι μπορούν να χορέψουν”
“Άφησε και εσύ τα χνάρια σου στα σανίδια του Θεάτρου Άλφα.”

Η σταθερή πλέον συνεργάτιδα του θεάτρου Άλφα, Νάντια Παλαιολόγου και με σύνθημα “Όλοι μπορούν να χορέψουν”, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το σεμινάριο σύγχρονου χορού και χορευτικού αυτοσχεδιασμού στη σκηνή του θεάτρου Άλφα.

Λίγα Λόγια για το σεμινάριο
Το σεμινάριο έχει σαν στόχο να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με αυτό που ονομάζεται σύγχρονος χορός τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε αυτοσχεδιαστικό.

Η πλέον κατάλληλη σκηνή του θεάτρου Άλφα, υποδέχεται όλους και όλες που έχουν τη διάθεση να γνωρίσουν και να γνωριστούν με τονσύγχρονο χορό μέσα από μια διαδικασία που εκτός από διδασκαλία τεχνικής περιλαμβάνει και πολλά χορευτικά πρότζεκτ (σόλο, ντουέτα, partnering) πάντα υπό την καθοδήγηση της Νάντιας Παλαιολόγου και των συνεργατών της.

Αυτή τη χρονιά θα δημιουργηθούν δύο τμήματα. Ένα τμήμα αρχαρίων και ένα τμήμα που θα αποτελείται από όλους εκείνους που έχουν ήδη μια επαφή με τον σύγχρονο χορό ή που συμμετείχαν στο σεμινάριο της προηγούμενης χρονιάς. Στόχος και των δύο τμημάτων είναι στο τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς να παρουσιάσουν όλα όσα θα έχουν δομηθεί και προκύψει από το μάθημα σε μια ανοιχτή παρουσίαση στη σκηνή του Άλφα κάτι που έγινε και την προηγούμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία φέρνοντας έτσι και τους συμμετέχοντες σε επαφή με αυτό που ονομάζουμε χτίσιμο μιας ανοιχτής χορευτικής παρουσίασης -παράστασης.

Οδηγίες Συμμετοχής στο Σεμινάριο
• Η επιλογή και η κατάταξη στα τμήματα θα γίνει μέσα από την αποστολή σύντομων βιογραφικών.
• Για τη συμμετοχή στο τμήμα των αρχαρίων δεν απαιτείται κάποια πρότερη χορευτική εμπειρία για αυτό τολμήστε το.
• Το σεμινάριο και στα δύο τμήματα έχει ετήσια διάρκεια ξεκινώντας από το Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2019 μέχρι και το Σάββατο 06 Ιουνίου.
• Μετά το τέλος των μαθημάτων το σεμινάριο θα ολοκληρώσει τον κύκλο του με μια ανοιχτή παρουσίαση – παράσταση στη σκηνή του θεάτρου Άλφα.
• Το σεμινάριο πραγματοποιείται κάθε Σάββατο και τα δύο τμήματα έχουν διάρκεια 2.5 ωρες.
• Τμήμα Αρχαρίων: Κάθε Σάββατο 13:00 με 15:30
• Τμήμα Προχωρημένων: Κάθε Σάββατο 16:00 με 18:30
• Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ το μήνα
• Αποστολή σύντομων βιογραφικών στο [email protected]