Συνέντευξη τύπου για την παράσταση "Mamma Mia"

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη τύπου της μεγαλύτερης παραγωγής που έρχεται αυτό το Φθινόπωρο στην Ελλάδα. Η παγκόσμια περιοδεία του διάσημου μιούζικαλ “Mamma Mia!” έρχεται και στην χώρα μας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Μια τεράστια παραγωγή για την οποία ταξιδεύουν στην Αθήνα 65 συντελεστές, 6 νταλίκες με σκηνικά και κοστούμια και όταν έρθει θα έχει και την υποστήριξη μιας ομάδας με πάνω από 50 ακόμα Ελλήνων τεχνικών. Και όλα αυτά για να παρουσιαστεί μια υπερπαραγωγή που διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο εδώ και 16 χρόνια, είτε με το μιούζικαλ που παίζει σε West End και Broadway αλλά και σε όλα τα μεγάλα θέατρα σε πολλές χώρες, είτε με την ταινία που έγινε τεράστια παγκόσμια επιτυχία. Γιατί η ιστορία εξελίσσεται σε ένα Ελληνικό νησί που για την ταινία ήταν η Σκόπελος και η Σκιάθος… ενώ για το μιούζικαλ δεν ονομάζεται το Ελληνικό νησί οπότε μπορεί να είναι οποιοδήποτε φανταστεί ο θεατής αρκεί να έχει λευκά σπίτια με μπλε παράθυρα και φυσικά βουκαμβίλιες και μυρωδιά από θυμάρι..

Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε ο παραγωγός της παγκόσμιας περιοδείας Nick Grаcе της ΝGM (Νικ Γκρέις) που εξήγησε ότι η παραγωγή που θα έρθει στην χώρα μας είναι ακριβώς η ίδια με αυτήν που παίζει αυτή την στιγμή στο West End του Λονδίνου. Ακόμα και η πρωταγωνίστρια που ήταν δίπλα του στο πάνελ, ήταν πρωταγωνίστρια για πάρα πολλά χρόνια στο West End..

Όπως είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ. Θα ήθελα να σας δώσω μερικές πληροφορίες για την παράσταση που ξεκίνησε το 1999 και μερικά χρόνια αργότερα άρχισαν και οι παγκόσμιες περιοδείες που είχαν τεράστια επιτυχία. Από τότε έχουμε πάει σχεδόν σε όλο τον κόσμο (37 χώρες και 81 πόλεις) από την Κίνα, την Ιαπωνία και την Σαγκάη μέχρι το Μόντε Κάρλο την Αυστραλία και την Νότια Αφρική..

Πριν μερικά χρόνια είχαμε ξαναέρθει στην Αθήνα και ήταν πολύ σημαντικό για μας γιατί η Ελλάδα για μας είναι το πνευματικό μας σπίτι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε και μάλιστα θα μας φιλοξενήσει και η όμορφη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά.

Η παράσταση που θα δείτε δεν έχει καμία διαφορά από αυτήν που βλέπουν εδώ και χρόνια στο West End ή στο Broadway. Είναι ακριβώς η ίδια. Έχουμε 65 συντελεστές στην παγκόσμια περιοδεία και 6 νταλίκες για την μεταφορά των σκηνικών – κοστουμιών για να είναι η παράσταση ακριβώς η ίδια παντού…»

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου επίσης παραβρέθηκε και η πρωταγωνίστρια Sara Poyzer (Σάρα Πόιζερ) που ενσαρκώνει την Dоnna (ο ρόλος της Μέρυλ Στριπ της κινηματογραφικής μεταφοράς) και που είναι η ίδια που ήταν και η πρωταγωνίστρια στο ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ" στο Wеst Еnd του Λονδίνου!

Όπως είπε:

«Είμαι μεγάλη χαρά που είμαι εδώ, συμμετείχα στην παράσταση του West End πριν 5 χρόνια. Πως τα κατάφερα; Είδα την παράσταση πρώτη φορά σαν θεατής και είπα ότι θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Τελικά μετά από πολύ προσπάθεια και θέληση κατάφερα και πήγα στις οντισιόν και τα κατάφερα.. Όταν με ρωτάνε γιατί παίζω σε αυτή την παράσταση απαντάω γιατί θέλω να παίζω σε αυτή την παράσταση, όχι μόνο το κοινό αλλά και εμείς οι ηθοποιοί περνάμε καλά και μας ενθουσιάζει να είμαστε μέρος της παράστασης. Το Show έχει ωραία στοιχεία για την αγάπη, για την οικογένεια αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αγγίζει συναισθηματικά όλες τις ηλικίες…Τελικά επειδή ο άντρας μου και στην πραγματική ζωή παίζει και τον ρόλο του πραγματικού πατέρα της κόρης μου στην παράσταση, αισθάνομαι ότι τον παντρεύομαι ξανά κάθε μέρα, καθώς έχουμε παντρευτεί για τις ανάγκες της παράστασης πάνω από 800 φορές!!!»

To Mamma mia! έρχεται και στην Ελλάδα. Και τελικά έρχεται σπίτι του..

Είναι μοναδική ευκαιρία να το ζήσουμε από κοντά σε Αθήνα και Θεσαλονίκη..

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΕΔΩ: http://we.tl/jd66E3qTmL

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SHOW: https://www.youtube.com/watch?v=fOGXr89BKWk

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: https://www.youtube.com/watch?v=03VPvIHJ4RE&feature=youtu.be

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: https://www.youtube.com/watch?v=o9Q20vkDsjk&feature=youtu.be