Συνέντευξη με τη Βαλέρια Δημητριάδου & την Αθανασία Κουρκάκη για την παράσταση "Τhe Proof Show"

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Πλατής

Πείτε μας η καθεμιά ένα επιχείρημα για να της δώσουμε τη ψήφο μας έναντι της άλλης.

Sole: Δεν είμαι μια απλή τραγουδίστρια, όπως τόσες άλλες. Έχω σπουδάσει μουσική, ξέρω να παίζω διάφορα μουσικά όργανα και γράφω και δική μου μουσική. Οπότε δεν εξαρτώμαι από τρίτους και μπορώ κάλλιστα να κάνω μια πετυχημένη σόλο καριέρα! 

Luna: Ξυπνάω, κοιμάμαι, περπατάω και γύρω μου πετούν νότες. Αν δεν τραγουδήσω έστω και μία μέρα, μπορώ και να πεθάνω. Χρειάζεστε κι άλλα επιχειρήματα;

Είστε και οι δύο νέες ηθοποιοί. Έχετε προλάβει να δεχτείτε κάποια ανήθικη πρόταση;

Sole: Ναι, έχει τύχει να μου προτείνουν πράγματα που δε με εκφράζουν και δε δέχτηκα. Άλλοι βέβαια, πιθανόν να μην τις θεωρούσαν ανήθικες προτάσεις, εμένα όμως δε μου ταιριάζανε. 

Luna: Όχι, δε μου έχουν κάνει ποτέ ανήθικη πρόταση γιατί ξέρω να βάζω τα όρια μου και δε δίνω ποτέ δικαιώματα.

 

 

Πως είναι η σχέση σας με το σκηνοθέτη; Ποια πιστεύετε ότι εκτιμάει περισσότερο ως ηθοποιό;

Sole: Η σχέση μου με τον Κωνσταντίνο είναι τέλεια! Είναι φίλος μου και κάνουμε πολλή παρέα. Εκτιμάει πολύ το χιούμορ μου και γελάει μ' αυτά που προτείνω σκηνικά. Σίγουρα εμένα εκτιμάει περισσότερο! Είναι φοβερός! Τον αγαπώ! Love and hugs!!!

Luna: Τον Κωνσταντίνο τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και τον εκτιμώ ως καλλιτέχνη. Είχα βέβαια τις αμφιβολίες μου όταν του πρότεινα να συνεργαστούμε αλλά εξατμίστηκαν από την πρώτη πρόβα. Δεν έχει σημασία ποια εκτιμάει περισσότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι πως βλέπω στα μάτια του την πίστη στο ταλέντο μου κι αυτό μου δίνει δύναμη να γίνομαι όλο και καλύτερη. Νιώθω ότι συμπλέουμε και στοχεύουμε κι οι δύο σ' ένα καλύτερο θέατρο. Και νομίζω πως είμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε.

 

Η αγάπη ως συναίσθημα υπάρχει στην παράσταση;

Sole: Φυσικά και υπάρχει! Η αγάπη για την τέχνη είναι αυτή που μας ενώνει και παίζουμε μαζί παρόλο που είμαστε τόσο διαφορετικές!!!

Luna: Δε νομίζω οτι μπορώ να μιλήσω για την αγάπη μέσα σε δύο σειρές. Ελάτε στην παράσταση και θα πιούμε μετά παρέα ένα κρασί να το συζητήσουμε εκτενώς. 

 

Αν πάει καλά η παράσταση και έχει απανωτά sold out θα διεκδικήσει κάποια από τις δυο σας μεγαλύτερη αμοιβή;

Sole: Κοιτάξτε να δείτε, συνήθως δεν ασχολούμαι με τα οικονομικά. Αν όμως πάει καλά, σίγουρα θα οφείλεται στη δική μου παρουσία, οπότε πιστεύω θα το σκεφτούν από μόνες τους οι παραγωγοί μας (ValSia).

Luna: Δε νομίζω ότι σας αφορά.

 

Αν πατώσετε σε ποιον θα ρίξετε την ευθύνη;

Sole: Σίγουρα όχι στον Κωνσταντίνο μου!!! Αυτός είναι τέλειος σε όλα!

Luna: Δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με τέτοιες μικρότητες. Η τέχνη είναι πολύ μεγαλύτερη απ' αυτό. Κι ακόμη κι πάει τόσο στραβά και έρθουν μόνο δύο άνθρωποι, εμείς θα είμαστε εκεί και θα ερμηνεύσουμε γι' αυτούς. Γιατί αυτό είναι η Τέχνη. Να δίνεις όλο σου το είναι ακόμη και για έναν άνθρωπο. 

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ