Θεαατρική ομάδα ενηλίκων με τον Κοραή Δαμάτη και θεατρικά εργστήρια στην Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου - Καλαμπόκη

«Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου – Καλαμπόκη»

Αθ. Διάκου και Τζιραίων 13 (έξω από το μετρό Ακρόπολης)
Πληροφορίες- κρατήσεις: 2109222300

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΑΗ ΔΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

Η Αθηναϊκή Σκηνή Κάλβου - Καλαμπόκη, πέραν της Ανώτερης Δραματικής Σχολής, που οδηγεί σε αναγνωρισμένο δίπλωμα υποκριτικής και του επαγγελματικού θεάτρου, που φιλοξενεί τις παραστάσεις του θιάσου της αλλά και φιλοξενούμενες παραγωγές, δραστηριοποιείται και ως θεατρικό εργαστήρι για πάνω από 20 χρόνια.

Τα εργαστήρια δίνουν έμφαση στο στόχο οι ενδιαφερόμενοι να μην έχουν απλά θεατρική ενασχόληση ,αλλά ουσιαστική επιμόρφωση και δημιουργία καθώς έρχονται σε επαφή με σκηνοθέτες που είναι αναγνωρισμένοι ως καθηγητές από το κράτος, σε χώρους που έχουν εγκριθεί για Ανώτερη Δραματική εκπαίδευση και με προγράμματα που φέρνουν το συμμετέχοντα στην πιο άμεση επαφή που θα μπορούσε να έχει με την επαγγελματική γνώση.

Με αυτό το γνώμονα δημιουργήθηκε η Θεατρική ομάδα ενηλίκων υπό την καθοδήγηση του Κοραή Δαμάτη σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Σκηνή και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά, δεχόμενη αιτήσεις συμμετοχής.

Ο σημαντικός σκηνοθέτης Κοραής Δαμάτης, συνεργάτης επί πολλά έτη με την Αθηναϊκή Σκηνή, συνεργάζεται με το θεατρικό εργαστήρι με στόχο τη δημιουργία θεατρικής ομάδας ενηλίκων για το ανέβασμα παράστασης.

Η ομάδα θα είναι αυστηρά ολιγομελής και θα συσταθεί άμεσα. Οι συναντήσεις και οι πρόβες της ομάδας θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο σε χώρους της Σχολής έξω από το Μετρό της Ακρόπολης.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο θέατρο Αθηναϊκή Σκηνή στην Ακρόπολη, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν και άλλες εκπαιδευτικές παροχές και προγράμματα της Αθηναϊκής Σκηνής.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή επικοινωνώντας με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 2109222300.

Στην Αθηναϊκή Σκηνή υπάρχουν και άλλα εργαστηριακά προγράμματα που απευθύνονται τόσο σε άτομα που θέλουν να έρθουν σε επαφή με πιο επαγγελματική γνώση του Θεάτρου για επιμόρφωση, όσο και σε άτομα που θέλουν να προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές εξετάσεις Δραματικής εκπαίδευσης, σε επαγγελματίες ηθοποιούς για προετοιμασία για ακροάσεις και τεχνική επιμόρφωση, σε επαγγελματίες που χρειάζονται βελτίωση του λόγου ή της προβολής τους για τα επαγγέλματά τους, σε μαθητές για θεατρική ενασχόληση ή προετοιμασία για καλλιτεχνικά σχολεία. Συμμετοχή σε αυτά τα προγράμματα μπορεί κανείς να δηλώσει κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Ο προγραμματισμός γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες και τους χρονικούς περιορισμούς των συμμετεχόντων μιας και είναι ιδιαίτερα μαθήματα ή μικρά γκρουπ.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς στην Αθηναϊκή Σκηνή γίνονται και σεμινάρια καθώς και κύκλοι μαθημάτων που ανακοινώνονται, στους οποίους μπορεί ο ενδιαφερόμενος να δηλώσει συμμετοχή.

Παράλληλα συνεχίζονται οι αιτήσεις για την εισαγωγή στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή για το έτος 2019-2020.

Επικοινωνία: τηλ. 2109222300 από Δευτέρα έως και Κυριακή 12.00-16.00.

Facebook: Athinaiki Skini.

Web: www.athstage.gr