Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά στο θέατρο "Πρόβα"

PROVA2

Στους άνετους χώρους του Θεάτρου και της Δραματικής Σχολής «Η Πρόβα», σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα λειτουργεί για 16η χρονιά Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά προσχολικής, σχολικής κι εφηβικής ηλικίας.

Σκοπός του Εργαστηρίου είναι τα παιδιά να χρησιμοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και με εργαλείο το θεατρικό παιχνίδι να γνωρίσουν όλες τις τέχνες που συνθέτουν το μαγικό κόσμο του Θεάτρου. Τα παιδιά αποφορτίζονται από την καθημερινότητα και βρίσκουν διεξόδους εκφραστικής επικοινωνίας, έρχονται σε επαφή με το θέατρο μέσω της Υποκριτικής, του Αυτοσχεδιασμού, του Τραγουδιού, της  Ζωγραφικής, της Δραματοποίησης κειμένου, καθώς και της Κατασκευής Μάσκας και Σκηνικού.

Με τη λήξη του εργαστηρίου τα παιδιά παρουσιάζουν στο Θέατρο ΠΡΟΒΑ τη σπουδή τους και παραλαμβάνουν τη σχετική βεβαίωση.

Στόχος μας είναι η διαμόρφωση  ευαισθητοποιημένων χαρακτήρων ικανών να αντισταθούν στις «φθηνές» επιλογές και τους «εύκολους» δρόμους που επιτάσσουν τα «νέα ήθη» και να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής.

 

Κάθε Σάββατο 10:00-11:30

Το κόστος ανέρχεται στα 50€ μηνιαίως, για αδέρφια το κόστος ανέρχεται στα 80€ μηνιαίως.

Πληροφορίες εγγραφές: Αχαρνών και Ηπείρου 39, τηλ.210 8818326, 210 8818117

Fax:210 8814151, www.prova.gr, e-mail: [email protected]

Προηγούμενο άρθροΑνωτέρα Δραματική Σχολή "Η πρόβα"
Επόμενο άρθροΔιονύσης Ατζαράκης & Θωμάς Ζάμπρας στην Κρήτη