Το «ΧΕΙΡOΓΡΑΦΟ» δε θα μπορούσε παρά να επαναληφθεί!

Η Χάρις Αλεξίου

επαναλαμβάνει στη σκηνή το

«Χειρόγραφο»

για 12 παραστάσεις στην Αθήνα

και  περιοδεύει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

 Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς,

η Χάρις Αλεξίου ξανανεβαίνει στη σκηνή, στο <Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου> στις 12 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.

Μόνη στην σκηνή,  άλλοτε μιλώντας κι άλλοτε τραγουδώντας, με το γέλιο και το δάκρυ να εναλλάσσονται, με συντροφιά ένα βιολοντσέλο, ένα πιάνο, ένα ακορντεόν και μια κιθάρα, η μεγάλη ερμηνεύτρια πιάνει το νήμα απ’τα παιδικά της χρόνια ως σήμερα και μας αποκαλύπτει πώς η μικρή Χαρίκλεια απ τη Θήβα έγινε η Χαρούλα όλης της Ελλάδας.

Εικόνες, μνήμες, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, στιγμές μιας ζωής, φυλαγμένα γράμματα, σημειώματα, όνειρα, εφιάλτες, προηγούμενες ζωές, έρωτες, χαμόγελα, συναυλίες, ταξίδια, οι άντρες, τα τραγούδια, ο πατέρας, η λύτρωση, τα θέλω, τα πρέπει, η γλύκα, το γέλιο, η μνήμη, το χώμα, η χαρά, το σώμα, η ψυχή, το μυαλό, η φωνή.

Μια προσωπική εξομολόγηση σε ένα Χειρόγραφο που συγκίνησε όσους το είδαν.

 Το «Χειρόγραφο» επιστρέφει στις 12 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις στο “Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου” και, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του στην Αθήνα, θα ταξιδέψει σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, απο τις 4 Νοεμβρίου  και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων το <Χειρόγραφο> θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, στο <Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης >  και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στο Ισραήλ,  οπου θα δώσει 3 παραστάσεις στις 28,29 και 30 Νοεμβρίου.

Με την επιστροφή στην Ελλαδα, θα ταξιδέψει  στην Πάτρα, όπου στις 7 & 8 Δεκεμβρίου  θα παρουσιαστεί στο <Συνεδριακό και Πολιτιστικό  Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών> στη Πανεπιστημιούπολη Πατρών.

Με την καινούρια χρονιά,  το <Χειρόγραφο> θα συνεχίσει, το ταξίδι του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.