Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2018 σημείωσε αύξηση 96% στις εισπράξεις του σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά

Ο πρώτος μήνας του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Με ένα πλούσιο πρόγραμμα από διεθνείς και ελληνικές παραστάσεις θεάτρου και χορού, συναυλίες στο Ηρώδειο και απροσδόκητες παραγωγές στο Άνοιγμα στην πόλη, το Φεστιβάλ κέρδισε τα ενθουσιώδη σχόλια των θεατών και τις θετικές κριτικές του Τύπου.

Για τον μήνα Ιούνιο, το Φεστιβάλ σημείωσε αύξηση 96% στις εισπράξεις του σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, παρά το γεγονός ότι οι τιμές των εισιτηρίων μειώθηκαν σε κάποιες παραστάσεις και ότι αρκετές παραγωγές στο Άνοιγμα στην πόλη ήταν δωρεάν. Σε σχέση με το 2017, υπήρξε αύξηση κατά 40% στον αριθμό των θεατών (περίπου 84.000) και αύξηση 33% στην πληρότητα των χώρων (συνολικά 73%).

Το Φεστιβάλ συνεχίζει δυναμικά στον Ιούλιο, με σχεδόν όλες τις παραγωγές της Πειραιώς 260 να είναι sold out και με έξτρα παραστάσεις (Αμάρυνθος, Ρίζες, We are leaving, Ελλάς Μονάχου, Άγγελος εξολοθρευτής, Βρικόλακες) ή με μεγάλη πληρότητα. Παράλληλα, μας περιμένουν ακόμα μοναδικές συναυλίες στο Ηρώδειο και μεγάλες παραστάσεις στην Επίδαυρο. Συνεχίζουμε να ζούμε το καλοκαίρι γεμάτο με τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η τέχνη: οι βραδιές κάτω από την Ακρόπολη, ακούγοντας εξαιρετικές ορχήστρες και καλλιτέχνες, τα βράδια με τις παρέες στον βιομηχανικό χώρο της Πειραιώς 260, η μεταμόρφωση της Αθήνας μέσα από το Άνοιγμα στην πόλη, οι εκδρομές στην μοναδική Επίδαυρο… όλα αυτά είναι το Φεστιβάλ που ομορφαίνει το καλοκαίρι μας!

Προηγούμενο άρθροΟΙ ΤΡΩΑΔΕΣ σε ζωντανή αναμετάδοση  από το Αρχαίο Θέατρο Δελφών
Επόμενο άρθροEισαγωγικές Eξετάσεις για την εκπαιδευτική περίοδο 2018-2019 στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή «H ΠΡΟΒΑ»