Το ΚΘΒΕ «αποχαιρετά» την Σοφία Σιδερά

Σήμερα η οικογένεια του ΚΘΒΕ με ανείπωτη θλίψη «αποχαιρετά» έναν όμορφο άνθρωπο, μία αγαπημένη συνάδελφο και μία ανεκτίμητη φίλη που εργάστηκε με αγάπη, πάθος και συνέπεια προσφέροντας στο Θέατρο. Ήταν πάντα ενημερωμένη και μεθοδική αλλά και με μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους. Θα τη θυμόμαστε για την απέραντη καλοσύνη, το χαμόγελο και  τη σπάνια ευγένειά της.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας φίλη και συνάδελφε Σοφία…

Θα ζεις για πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στην καρδιά μας.

Η Σοφία Σιδερά γεννήθηκε στη Ξάνθη. Με σπουδές managment στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια ακολούθησε μεγάλη και σημαντική διαδρομή στον χώρο του marketing, της διοίκησης & οργάνωσης και της προβολής. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Unesco Θεσσαλονίκης, καθώς και μέλος της National Geographic Society.

Από τον Μάιο του 2001 εργάστηκε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών. Αγαπητή σε όλο τον θεατρικό κόσμο της πόλης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύνδεση του επιχειρηματικού κόσμου με το Θέατρο. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς εργασίας της, ξεκίνησε το Club των Vip Yποστηρικτών  αποφέροντας σημαντικές χορηγίες στο ΚΘΒΕ.

Σήμερα στις 17:30 στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης θα τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Το ΚΘΒΕ αντί στεφάνου θα  καταθέσει χρήματα στο  ίδρυμα «Ευαγγελιστής Μάρκος» & «Το Σπίτι της Μαρίας» στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΠτυχιακές εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου 2017 - 2018
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση ακρόασης από το ΚΘΒΕ

1 ΣΧΟΛΙΟ