Το "Πριν το χάραμα" συνεχίζει μέχρι την 10η Ιανουαρίου και έπειτα ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία!!!

ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ + ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ

Το ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ, το επιτυχημένο έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για το λαϊκό τραγούδι, το έργο που ζέστανε την σκηνή του θεάτρου ΒΕΜΠΟ με μουσική  και συναίσθημα θα συνεχίσει τις παραστάσεις του στην Αθήνα μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2016. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία εντός και εκτός συνόρων, με πρώτο σταθμό την Θεσσαλονίκη και τελευταίο την Ομογένεια της Γερμανίας.

Έτσι, με τη νέα χρονιά και μετά από δυο πολύ επιτυχημένες θεατρικές σεζόν και μια καλοκαιρινή περιοδεία, το κοινό εκτός Αθηνών θα μπορεί να απολαύσει και πάλι τα λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε και ταυτόχρονα την πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία του έργου, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαικών δημιουργών,τραγουδιών και φωνών.

Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στην μεταπολεμική Ελλάδα και τη δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. Πάντα με πίστη στην αλήθεια της καρδιάς!

Η διανομή είναι πολυάνθρωπη, περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες. Τους βασικούς ρόλους έχουν αγαπημένοι τραγουδιστές και καλού ηθοποιοί: (αλφαβητικά) Σοφία Βόσσου, Στέλιος Διονυσίου, Ευθύμης Ζησάκης, Κατερίνα Κούκα,  Μπέτυ Μαγγίρα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ορέστης Τζιόβας. Σκηνοθετούν οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας. Ένα επιτελείο από καταξιωμένους συντελεστές έχουν αναλάβει να «ντύσουν» θεατρικά, το έργο ενώ τις ερμηνείες των τραγουδιστών πλαισιώνει ζωντανή ορχήστρα.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ