Το θέατρο act ανακοινώνει ανοιχτή ακρόαση

Το θέατρο act ανακοινώνει ανοιχτή ακρόαση για δύο επαγγελματικές παραστάσεις που θα ανεβούν τη σεζόν 2018-19 στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

α) παράσταση παιδικού θεάτρου (κείμενα & σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας – μουσική: Διονύσης Μπάστας). Η παράσταση θα παίζεται Σαββατοκύριακα για το κοινό και καθημερινές για σχολεία (πρωινές ώρες)

και β) βραδινή παράσταση (σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα).

Η ακρόαση απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηθοποιούς  (ερμηνευτικής ηλικίας 18-45 περίπου) οι οποίοι θα χρειαστεί να ετοιμάσουν έναν μικρό μονόλογο και δύο τραγούδια. Ικανότητες στον αυτοσχεδιασμό, την κίνηση και το χορό θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Επίσης θα αξιολογηθεί πολύ θετικά η γνώση μουσικών οργάνων, η ανάγνωση μουσικής παρτιτούρας καθώς και άλλες δεξιότητες (ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κλπ)

Προσφέρεται αμοιβή ανά παράσταση και ένσημα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου, από τις 10.00 έως τις 18.00, στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό τους στο [email protected] μαζί με  πρόσφατη φωτογραφία τους και θα ενημερωθούν άμεσα για τη συμμετοχή τους και άλλες λεπτομέρειες της ακρόασης.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610272037 και 6936122263.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: 

Πελοπόννησος, pelop.gr , thebest.gr, Τέταρτο, Άρωμα FM,  all4fun.gr,   happyweek.gr,   tipografeio.gr,   presspop.grdebop.grinculture.grpatrasevents.gr, Sidoux café, Ποικίλη Στοά, Tag, Δίηχο,  tempo24,  Cafe Cinema, Συνδετήρας, infactmagazine.gr,   pelopolitismos.wordpress.com

ΧΟΡΗΓΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ:

GALAXY CITY CENTER HOTEL, NoiseBoxStudio, Ionian TV

Προηγούμενο άρθρο15.000 θεατές κατέκλυσαν το Αρχαίο Θεάτρο Επιδαύρου για τον "Πλούτο"
Επόμενο άρθρο2ο Φεστιβάλ Θεατρικού Μονολόγου 2018