Βιωματικό εργαστήρι στη Λακωνία από το Θέατρο Της Ημέρας για την παγκόσμια μέρα κατά των εξαρτήσεων

Το Θέατρο της Ημέρας συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των εξαρτήσεων και των Ναρκωτικών, θα πραγματοποιήσει Βιωματικό Εργαστήρι για εφήβους της Λακωνίας, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, ώρα 8:30 μ.μ στο Αμφιθέατρο Ξηροκαμπίου Λακωνίας.

Με βιωματικό τρόπο και μέσω του θεάτρου και του θεατρικού παιχνιδιού, οι έφηβοι και τα μεγαλύτερα παιδιά, θα προσεγγίσουν το ευαίσθητο θέμα των ποικίλων εξαρτήσεων της εποχής μας, με βασικούς εμψυχωτές τους Κάτια Μακρυώστα και Νίκο Γιούπη, εμψυχωτές Θ.Π - εκπαιδευτικούς, αποφοίτους του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του θεάτρου της Ημέρας.

Τη δράση αυτή διοργανώνουν το κέντρο πρόληψης Ν. Λακωνίας ΔΙΑΥΛΟΣ σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και την τοπική κοινότητα Ξηροκαμπίου, με ελεύθερη είσοδο.

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ που συμπληρώνει εφέτος 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα θεατρικά και παιδαγωγικά πράγματα, ιδρύθηκε το 1992 από την Ανδρομάχη Μοντζολή που το διευθύνει καλλιτεχνικά και τον Λάκη Κουρετζή που έχει τη Διεύθυνση Σπουδών. Είναι οργανισμός καλλιτεχνικής και παιδευτικής θεατρικής έκφρασης με στόχους αμιγώς καλλιτεχνικούς, πνευματικούς και πολιτιστικούς.

Κύρια ενασχόληση του είναι η καλλιέργεια και η έρευνα της θεατρικής έκφρασης και της παιδαγωγικής θεάτρου, που συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση πολιτιστικών αξιών και στη δυναμική προβολή του Ελληνικού Πνεύματος στον Ευρωπαϊκό χώρο.

ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ν. Γεννηματά 20,  Αμπελόκηποι (ΜΕΤΡΟ Πανόρμου) 115 24 ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 210 6929090, 210 6995777, Fax: 210 6923470, [email protected], www.theatro-imeras.gr