Workshop: Act Consciously- Level 1

Workshop (8hrs)

Η επιτυχία είναι πάντα μια επανάσταση. Ποτέ δεν μπορεί να έρθει ακολουθώντας τους άλλους κοιτώντας τα μάτια κάποιου, για βεβαιότητα. Η προετοιμασία για την εκπαίδευση επιτυχημένων ανθρώπων σημαίνει την ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης, της δημιουργικότητας και της διαίσθησης, όλα τα πράγματα που δεν μπορούν να βρεθούν στα βιβλία αλλά μπορούν να βρεθούν μόνο στον εαυτό”. (Elio D'Anna - Οικονομολόγος, founder του European School of Economics).

Καθημερινά αναλαμβάνουμε ρόλους. Γινόμαστε εργαζόμενοι, σύζυγοι, αδέλφια, πελάτες, σπουδαστές και πολλά άλλα. Ο κάθε ρόλος που αναλαμβάνουμε έχει τις δικές του απαιτήσεις και ζητά από εμάς την απόλυτη αφοσίωσή μας. Πώς μπορούμε λοιπόν να είμαστε ταυτόχρονα ευτυχείς, υγιείς αλλά και αποδοτικοί;

Το μέσον μας είναι το σώμα και η ενέργεια που θα χρησιμοποιήσουμε είναι η συνειδητότητά μας.

Στο workshop αυτό (Level I), θα ασχοληθούμε με την ενεργοποίηση του σώματος μέσω τεχνικών θεάτρου, θα ενεργοποιήσουμε την παρατηρητικότητα μας, θα έρθουμε σε επαφή με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και το πνεύμα μας. Στόχος μας είναι να στοχοθετήσουμε- να βάλουμε τις βάσεις ώστε γίνουμε πιο συνειδητοί, πιο υπεύθυνοι και πιο ελεύθεροι.

Λίγα λόγια για την πρακτική "Act Consciously"

H πρακτική "Act Consciously" δεν είναι μια μέθοδος τεχνογνωσίας αλλά μια πρακτική επανασχεδιασμού. Είναι το αποτέλεσμα εκπαίδευσης τόσο στις Επιχειρήσεις όσο και στην Υποκριτική Τέχνη. Βοηθά τους ανθρώπους να είναι πιο συνειδητοί, πιο αποδοτικοί στην εργασία τους και συνάμα πιο ευτυχισμένοι. Στο workshop αυτό (Level I,II,III) περνάμε από self SWOT analysis και ασκήσεις θεατρικού αυτοσχεδιασμού μέχρι την Εσχατολογική λίστα του ψυχιάτρου Sheldon Kopp, εργαλεία που μας επιτρέπουν να έρθουμε πιο κοντά στο να γνωρίσουμε τον εαυτό και το σώμα μας. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της παρατηρητικότητας και της ακρίβειας και η επαφή μας με την ευελιξία ως εργαλείο. Μέσα από τη κατανόηση των μεθόδων οι συμμετέχοντες εμπλουτίζουν την καθημερινότητα τους με χρησιμα theatrical and organizational skills, εκπαιδεύονται στο να οργανώνουν σωστά τις δραστηριότητές τους και με όχημα την συνειδητότητα έρχονται πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων τους.

Λίγα λόγια για την συντονίστρια του Workshop Stacey R

H Stacey R (Στείσυ Λεονδή) είναι Φυσικός από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Ψυχολογία και την Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων. Εχει εκπονήσει 3ετείς σπουδές στο Θέατρο των Αλλαγών (60μαθήματα) στην κατεύθυνση Υποκριτική, με την υποτροφία Ανδρέας Βουτσινας και φέτος ολοκληρώνει το master της στην Διοικηση των Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Είναι πιστοποιημένη Θεραπεύτρια/ Chakra Technician της μεθόδου Βody Mirror System από το Broffman Foundation και μητέρα δυο μικρών αγοριών ηλικίας 6 και 9 ετών.

INFO

ACT Consciously - Level 1

Διάρκεια: 4 Δίωρα (Σάββατα: 21-28/11 & 5-12/12) Ώρες: 12:300-14:30

Κόστος: 40Ε/participant

Εγγραφές έως: 16 Νοεμβρίου

Πληροφορίες/ Εγγραφές: Τ. 6938083662 Ε. staceyleondi@hotmail.com

Χώρος Διεξαγωγής Σεμιναρίου: ImpRova ArtsRehearsal-Space

Διεύθυνση: Πρ. Δανιήλ 29, Βοτανικός (ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός) | E. improva.votanikos@gmail.com

Σημ: Ο χώρος διατίθεται και για πρόβες θεατρικών παραστάσεων & παραστάσεων χορού.

 

 

Προηγούμενο άρθρο72 hours Onassis Channel Live, χωρίς πρόγραμμα, για 3 ολόκληρες ημέρες και νύχτες
Επόμενο άρθροOι εγγραφές για τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής, διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων και εικονογράφησης στον Ιανό συνεχίζονται!