ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η πανδημία που πλήττει την Ελλάδα, αλλά και όλον τον πλανήτη, μας έχει συγκλονίσει. Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του COVID -19 κι ελπίζουμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για τον ανασχεδιασμό του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, μετά τα πρωτοφανή δεδομένα που ανέκυψαν.

Εν μέσω, ωστόσο, αυτών των δύσκολων καιρών, το Φεστιβάλ αποφάσισε να ανακοινώσει διαδικτυακά το πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2020, στην αρχική του σύλληψη, από σεβασμό σε όλη την ομάδα που εργάστηκε γι’ αυτό και στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν.

Η νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Κατερίνα Ευαγγελάτου, τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, θα απευθύνει ένα μήνυμα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Φεστιβάλ, που κλείνει φέτος 65 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Αντιλαμβανόμαστε την αβεβαιότητα των ημερών, θέλουμε όμως να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας για την πραγματοποίηση του φετινού προγράμματος, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Μένουμε σπίτι και εργαζόμαστε ευελπιστώντας πως θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να μας εμψυχώσει όλους, κοινό και καλλιτέχνες, μετά από αυτή την οδυνηρή δοκιμασία.

Δεδομένων των συνθηκών, η προπώληση δεν θα ξεκινήσει επί του παρόντος.

Συντονιστείτε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στα social media του Φεστιβάλ, για να παρακολουθήσετε την ανακοίνωση του φετινού προγράμματος. Μπορείτε να μας ακολουθείτε για να να παραμένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις.