Σόδομα και Γόμορρα

Προσεχώς Σε περιοδεία από 05/07 έως 21/08
Διάρκεια: 90' (με διάλειμμα)
Κείμενο: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
Σκηνοθέτης: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
Σκηνογραφία: ΜΑΡΣΩ ΦΙΛΗ
Φωτισμοί: ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ερμηνεύουν: ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ, ΜΑΡΣΩ ΦΙΛΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ, ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΣΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΥΔΕΡΑ

Σχετικά

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που θα σας ξετρελάνει από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου …

Τι θα συμβεί όταν ο Διευθυντής Κος Παπαδόγκονας , λέει ψέματα , ότι θα φύγει για το εξωτερικό , αλλά εκείνος πηγαίνει στο εξοχικό του κρυφά από την γυναίκα του και τους υπαλλήλους του και ανακαλύπτει , ότι δεν είναι μόνος του εκεί…..

Ένα εξοχικό , 2 κλειδιά , 3 ζευγάρια και 1 γιαγιά…..Πού θα καταλήξουν όλα αυτά , άραγε ;

Βοηθός Σκηνοθέτη: ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ

Γραφικά : BEEZY STUDIO ATHENS - ANASTASIOS EVANGELAKOS
Video-Trailer : MARIOS CHALDAIOS
Φωτογραφίες: ΜΑΝΟΣ ΒΛΑΣΤΟΣ

Επικοινωνία : ΝΤΑΙΖΗ ΛΕΜΠΕΣΗ
Παραγωγή: ΝΕΑ ΑΥΛΑΙΑ ΑΜΚΕ

ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ:

  • 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.15  Royal Theater  ( ΘΕΡΙΝΟ  )      ΠΑΤΡΑ
  • 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.15 ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
  • 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.15 ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ
  • 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.15 ΘΕΑΤΡΟ ΟΣΕ ΝΑΥΠΛΙΟ
  • 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.15 ( Είσοδος Ελεύθερη ) ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
  • 26 ΙΟΥΛΙΟΥ  21.15 ( Είσοδος Ελεύθερη ) ΑΡΤΑ
  • 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.15 ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  • 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.15  CINE MARINA       ΑΙΓΙΝΑ
  • 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.15 CINE ΟΡΦΕΑΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
  • 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.15 ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΙΑΤΟ
  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21.15  ΠΑΝΤ. ΖΕΡΒΟΣ ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 

Εισιτήρια: Γενική Είσοδος: 12 €
Προπώληση: 10 €
Ειδικές τιμές (Συνταξιούχοι, Άνεργοι , Ομαδικά , Φοιτητές κλπ): 10 €
Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/sodoma-kai-gomorra-periodeia-2025/


Φωτογραφίες

Βίντεο

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία παράσταση! Το καστ των ηθοποιό ταίριαζε και η ερμηνεία τους πολύ καλή. Η γιαγιά κάποια στιγμή κλέβει τα βλέμματα και χαρίζει πολύ γέλιο. Όντως κωμωδία μιας και δεν το βρίσκεις εύκολα πλέον! Γελάσαμε αρκετά και περάσαμε ένα όμορφο και ευχάριστο με γέλιο Σαββατόβραδο! Ευχαριστούμε πολύ τη Θεατρομάνια για τις προσκλήσεις!

  2. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης, πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί οι οποίοι μας έκαναν να γελάσουμε μέχρι δακρύων. Ήταν η καλύτερη επιλογή να διασκεδάσουμε το Σαββατόβραδο μας.

  3. Είναι μια κωμωδία *ακριβώς* όπως θα περίμενε κανείς. Υπερβολικοί χαρακτήρες, συνεχόμενες αστείες ατάκες, μπερδέματα. Από τα γέλια κάποια στιγμή δεν άκουγα τους ηθοποιούς. Η γιαγιά ήταν αυτή που μένει στο τέλος, όταν το δείτε, θα καταλάβετε.
    Και κάτι άλλο. Το Αυλαία είναι ένα υπέροχο θέατρο, ο φωτισμός, τα σκηνικά, τα καθίσματα, όλα. Και η παραγωγή πολύ καλή. Ναι είναι καλά, τους ευχαριστώ.

  4. Πρόκειται για μια ελαφριά κωμωδία ηθών και παρεξηγήσεων, όπου χαρακτήρες και καταστάσεις μπερδεύονται απολαυστικά με μοχλό το “τυχαίο.” Η παράσταση βγάζει άφθονο κι αυθόρμητο γέλιο και ο θεατής περνάει 90 λεπτά ευχάριστα. Ίσως λίγο υπερβολικός ο χαρακτήρας της γιαγιάς, της οποίας τα καμώματα επί σκηνής σε κάποια σημεία επισκίαζαν τους διαλόγους των υπόλοιπων χαρακτήρων.

    Εξαιρετικοί όλοι οι ηθοποιοί και αξιέπαινη και τολμηρή η προσπάθεια της Γιώτας Τζουάνη να δοκιμαστεί και στο ενήλικο κοινό, έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στο παιδικό θέατρο.

  5. Χρονια πολλά Χριστός Ανέστη! Είδαμε χθες βράδυ την παράσταση, πολύ γέλιο, αβίαστα, χιουμοριστικές ατάκες χωρίς βωμολοχίες. Πολύ καλές ερμηνείες, μπράβο σε όλους. Περάσαμε μια ευχάριστη χαλαρή βραδιά. Ευχαριστώ πολύ το θεατρομανια για την πρόσκληση

  6. Ανάλαφρη κωμωδία που δημιουργούσε ευχάριστη ατμόσφαιρα και γέλιο...Φιλότιμες προσπάθειες από τους ηθοποιούς να ψυχαγωγήσουν τους θεατές με ένα θέμα των συζυγικών-συντροφικών σχέσεων που πάντα είναι επίκαιρο και ενδιαφέρον! Ευχαριστούμε την Θεατρομάνια για τις προσκλήσεις!

  7. Ωραία κωμωδία με πραγματικό γέλιο. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι πολύ καλές. Βέβαια, η παράσταση απευθύνεται μόνο σε ενήλικες λόγω του περιεχομένου της. Στα θετικά είναι το μπαρ που διαθέτει το θέατρο και η εύκολη πρόσβαση με μέτρο ή κάνοντας χρήση του ιδιωτικού πάρκινγκ που υπάρχει ακριβώς απέναντι. Στα αρνητικά είναι σίγουρα η έλλειψη κλιματισμού όπου για εξωτερικές θερμοκρασίες χρειάζεται μπουφάν και μέσα είσαι με το κοντομανικο και οριακά ζεσταίνεσαι ακόμα.