Ακρόαση από την Ομάδα των Πέντε Εποχών για την «Πουπουλένια Πολιτεία» στο Θέατρο 104

Ακρόαση από την Ομάδα των Πέντε Εποχών για την «Πουπουλένια Πολιτεία»

Η Ομάδα των Πέντε Εποχών αναζητά έναν άντρα και μια γυναίκα ηθοποιούς έως 35 ετών με ευχέρεια στην κίνηση και φωνητικές δυνατότητες, για τη νέα της θεατρική παραγωγή «Πουπουλένια Πολιτεία» βασισμένη στους Όρνιθες του Αριστοφάνη. Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια που θα παίζεται στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου 104 και τις καθημερινές σε σχολεία, κατά τη θεατρική σεζόν 2022-23.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε απόφοιτους δραματικών σχολών και επαγγελματίες ηθοποιούς.

Η μέθοδος που ακολουθεί η ομάδα είναι αυτή της διάδρασης και του θεατρικού παιχνιδιού, γι αυτό και η θετική ενέργεια, η αγάπη για τα παιδιά, αλλά και η διάθεση να δουλέψετε «με παιδιά» και «για παιδιά» αποτελούν προϋπόθεση. Συνεκτιμώμενα προσόντα: γνώση μουσικού οργάνου και θεατρικό παιχνίδι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους συνοδευόμενο από φωτογραφίες στο [email protected] έως την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν να παρευρεθούν στην ακρόαση, θα ειδοποιηθούν έως την Δευτέρα 4 Ιουλίου. Η ακρόασή θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουλίου στο θέατρο 104.

Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Ταρτούφος ή ο υποκριτής / Le Tartuffe ou l’Hypocrite"
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Swell" στο Off-Off Athens 2022