Ακρόαση από το θέατρο "Αγγέλων Βήμα"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ

Για τις ανάγκες των εξής παραστάσεών του, το ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ προσκαλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς.

α.- Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΚΑΤΣΜΠΥ του F. Scott Fitzgerald Σκηνοθεσία: Αλέξιος Κοτσώρης . Γυναίκες και άνδρες με ερμηνευτική ηλικία 25 έως 35 ετών.

β.- ANATOΛIKA ΤΗΣ ΕΔΕΜ του John Steinbeck Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Αβδελιώτη. Γυναίκες και άνδρες με ερμηνευτική ηλικία 16 έως 20 ετών.  

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά τα βιογραφικά τους μέχρι 12/7 στην εξής διεύθυνση: [email protected]

Α φάση - αποστολή βιογραφικού.  

Τα βιογραφικά θα πρέπει να έχουν επάνω μια φωτογραφία προσώπου και να συνοδεύονται με πρόσφατες φωτογραφίες ( ολόσωμη και κοντινή απαραίτητα και βίντεο εάν υπάρχει.)

Αποστέλλονται ηλεκτρονικά έως και τις 12 Ιουλίου 2022 στο email [email protected]  σημειώνοντας στο θέμα του email τον τίτλο του έργου π.χ. «Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΚΑΤΣΜΠΥ » η «ANATOΛIKA ΤΗΣ ΕΔΕΜ »

Βιογραφικά που θα σταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν δεκτά. 

Στην ακρόαση θα κληθούν οι ηθοποιοί εκείνοι των οποίων το βιογραφικό θα γίνει δεκτό κατόπιν αξιολόγησης από τους σκηνοθέτες Ανδρονίκη Αβδελιώτη και Αλέξιο Κοτσώρη. Οι ειδοποιήσεις σχετικά με τη συμμετοχή στην ακρόαση και οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής  θα σταλούν μόνο σε όσους επιλέξουν οι σκηνοθέτες να δουν στην Β φάση.

Β φάση - τα ζητούμενα είναι τα εξής: 

Ερμηνεία ενός σύγχρονου κειμένου επιλογής των υποψηφίων.

Και για το «Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΚΑΤΣΜΠΥ» ενδέχεται να ζητηθεί και η ερμηνεία ενός τραγουδιού η μιας μικρής χορογραφίας, επίσης επιλογής των υποψηφίων. 

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα Υποκριτικής στο θέατρο ΕΞΑΡΧΗΣ
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Μήδεια"