Ακρόαση για την παράσταση "Αντόνιο ή το μήνυμα" της Λούλας Αναγνωστάκη από την "Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων"

H Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων αναζητεί άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς για τις ανάγκες της νέας παραγωγής της “Αντόνιο ή το μήνυμα” της Λούλας Αναγνωστάκη, που θα παρουσιαστεί κατά τη θεατρική περίοδο 2021-2022.
Συγκεκριμένα αναζητεί:
Α. Άνδρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας 20-50 ετών, όλων των εθνικοτήτων που έχουν, εκτός από την ελληνική, και μία δεύτερη μητρική γλώσσα ή απλώς άλλη μητρική γλώσσα.
Β. Άνδρες και γυναίκες ερμηνευτικής ηλικίας 16-22 ετών.
Σημειώσεις:
1.Η ακρόαση θα διεξαχθεί μεταξύ 22 και 25 Ιουλίου 2021.
2.Οι ενδιαφερόμενοι για την δεύτερη κατηγορία που εκτός ερμηνευτικής ηλικίας έχουν και πραγματική ηλικία κάτω των 18, σε περίπτωση επιλογής τους, πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα την ημέρα της ακρόασης.
3. Οι υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα πρέπει να έχουν διαθεσιμότητα από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021.
Κατάθεση βιογραφικών-βίντεο
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και ένα βίντεο διάρκειας έως ένα λεπτό στο οποίο θα αναφέρουν το όνομα και την ηλικία τους καθώς και θα περιγράφουν μία τυπική, καθημερινή τους μέρα.
Η κατάθεση των βιογραφικών και η αποστολή των βίντεο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από την Τρίτη 13 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 19 Ιουλίου, στο email [email protected] αναγράφοντας απαραίτητα στο θέμα του email “όνομα ενδιαφερόμενου-ακρόαση-Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων-θεατρική περίοδος 2021-2022”.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά με την συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση μέχρι και την Τετάρτη 21 Ιουλίου.
Σημειώσεις:
1.Το βίντεο θα πρέπει να αποσταλεί είτε μέσω wetransfer είτε μέσω ιδιωτικού μη καταχωρημένου link στο youtube (επιλογή unlisted)
2. Για τους  ενδιαφερόμενους για την δεύτερη κατηγορία που εκτός ερμηνευτικής ηλικίας  έχουν και πραγματική ηλικία κάτω των 18, δεν θα χρειαστεί  η αποστολή βίντεο.
3. Η συλλογή και η επεξεργασία των στοιχείων προσωπικών δεδομένων (από το βιογραφικό και το βίντεο κατά την αίτηση) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνον για τη συγκεκριμένη διαδικασία της ακρόασης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία άλλη επεξεργασία τους μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των υποψηφίων.
Η Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων στο πλαίσιο των κανόνων που ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την ασφαλή διεξαγωγή δοκιμών θα εφαρμόσει τα ίδια πρωτόκολλα και στη διεξαγωγή της ακρόασης.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της ακρόασης.
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε χώρο που τηρεί πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Προηγούμενο άρθροΤο βιβλίο του Βαγγέλη Ραπτόπουλου "Λεσβία" γίνεται ταινία και αναζητούνται ηθοποιοί
Επόμενο άρθροΑκρόαση για την παράσταση «Θάβοντας τον αδερφό μου στο πεζοδρόμιο» του Τζακ Θορν από τον ΘΟΚ