Ακρόαση για την παράσταση «Θάβοντας τον αδερφό μου στο πεζοδρόμιο» του Τζακ Θορν από τον ΘΟΚ

Για τις ανάγκες της διανομής της παραγωγής του έργου «Θάβοντας τον αδερφό μου στο πεζοδρόμιο» του Τζακ Θορν, η οποία θα ανέβει τον Ιανουάριο του 2022 σε σκηνοθεσία Γιάννη Καραούλη στο πλαίσιο του προγράμματος Δράσεις 2021-2022: «Νέος σε έρημο νησί» στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους/-τες δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 16 έως 30 ετών.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2021.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021 και ώρα 12 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ».
Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα, και η ενημέρωσή τους αποκλειστικά μέσω e-mail., στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία της ακρόασης.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο [email protected] ή καλέστε στο 22 86 43 06.
Προηγούμενο άρθροΑκρόαση για την παράσταση "Αντόνιο ή το μήνυμα" της Λούλας Αναγνωστάκη από την "Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων"
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη με τον ηθοποιό Δημήτρη Τσίκλη