Ανακοίνωση ακρόασης από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κατά την χειμερινή περίοδο 2016-2017, πρόκειται να παρουσιάσει το έργο «H Μάνα Κουράγιο και τα παιδιά της» του Μπέρτολτ Μπρεχτ, σε σκηνοθεσία Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς.

Για τις ανάγκες του ανωτέρω έργου, αλλά και τις ανάγκες του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΚΘΒΕ (σε σκηνοθεσία Νίκου Βουδούρη) της εν λόγω περιόδου, καλεί επαγγελματίες ηθοποιούς, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην ακρόαση.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι συμμετέχοντες θα πρέπει πληρούν τα κάτωθι ηλικιακά κριτήρια.

  1. Άντρες ηλικίας από 25 έως 50 ετών
  2. Γυναίκες ηλικίας από 25 έως 50 ετών

Οι υποψήφιοι καλούνται να έχουν προετοιμαστεί σε μονόλογο και τραγούδι.

Κατάθεση συμμετοχών από 12/2/16 έως 22/2/16 ηλεκτρονικά στο email [email protected], με την ένδειξη στο ΘΕΜΑ “ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΘΒΕ ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ - 2”.

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται στα 160 άτομα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, η οποία θα προκύπτει από την ημερομηνία και ώρα παραλαβής του e-mail.

Η ενημέρωση των συμμετεχόντων για την ημερομηνία και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω email.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.

*Επαγγελματίας ηθοποιός νοείται α) να είναι απόφοιτος αναγνωρισμένης από το κράτος Δραματικής σχολής ή β) να είναι απόφοιτος Πανεπιστημιακών τμημάτων Θεάτρου του κύκλου μαθημάτων υποκριτικής ή γ)να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 200 ημερομίσθια με την ειδικότητα του ηθοποιού. 

Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στον Αντόν Τσέχωφ
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη με το σκηνοθέτη Ιορδάνη Καλέση για την παράσταση «Το τέρας»