Ενθουσίασε η πρεμιέρα της παράστασης «Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ» στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη

Όλα ξεκίνησαν με την είδηση ότι μια μύτη το έσκασε από τον ιδιοκτήτη της, η οποία μάλιστα έφτασε να γίνει η αφορμή για εξέγερση, αφού ο κίνδυνος που παραμόνευε ήταν η συντριβή της Σελήνης στη Γη.

Με διάθεση περιπαικτική, ο Φούλης Μπουντούρογλου που σκηνοθετεί την ανατρεπτική κωμωδία «Η Εξέγερση της Μύτης», παρέσυρε το κοινό σε ένα ταξίδι φαντασίας, στην πρεμιέρα της παράστασης στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς  «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου. 

Βασισμένη στα κείμενα των σπουδαίων Ρώσων συγγραφέων Νικολάι Γκόγκολκαι Δανιήλ Χαρμς, η παράσταση μεταφέρει στη σκηνή καταστάσεις, που παρουσιάζουν με έναν ευφυή και υπονομευτικό τρόπο, την πραγματικότητα της εποχής, κερδίζοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών.

Το ΚΘΒΕ επιστρέφει στην Καλαμαριά, μετά από πρόταση του Δήμου, για να παρουσιάσει εκεί τη νέα παράστασή του για ένα ολόκληρο μήνα! Ελπίζουμε το κοινό της Καλαμαριάς να αγκαλιάσει την κοινή μας προσπάθεια!

Η «Εξέγερση της Μύτης» παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς  «Μελίνα Μερκούρη» έως την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί σε Δημοτικά Θέατρα με τη συνεργασία των Δήμων (Δήμος Παύλου Μελά, Δήμος Νεάπολης-Συκεών κ.ά.), συνεχίζοντας την παράδοση της περσινής παραγωγής του ΚΘΒΕ «Οι Ηλίθιοι» του Νηλ Σάιμον, που φιλοξενήθηκε σε Δημοτικά Θέατρα.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ