Επίσημη πρεμίερα στην θεατρική παράσταση "Άλλος για την κάσα?"

Κοσμοπλημμύρα καλεσμένων στην επίσημη πρεμιέρα της ανατρεπτικής, γεμάτη απρόοπτα, μαύρης κωμωδίας "Άλλος για την κάσα;" της Κυριακής Χατζησωφρονίου στο Θέατρο Ελπίδας. Με σκηνοθέτη τον Νίκο Ξυθάλη και πρωταγωνιστές τους Βαγγέλη Αυγέρη, Νίκη Φραγκούλη, Κυριακή Χατζησωφρονίου και Ξενοφών Χατζή, η πρεμιέρα συγκέντρωσε πολλές προσωπικότητες από όλους τους χώρους των καλλιτεχνών, της διανόησης και της δημοσιογραφίας που απόλαυσαν, διασκέδασαν και χάρισαν το χειροκρότημα τους στους συντελεστές. Ακολούθησε πάρτι στο φουαγιέ του θεάτρου όπου οι ηθοποιοί συναντήθηκαν με τους παρευρισκομένους αντάλλαξαν εντυπώσεις, φωτογραφήθηκαν και δέχτηκαν συγχαρητήρια.

Η βραδιά έκλεισε με μία πρωτότυπη έκπληξη! Η πρωταγωνίστρια και συγγραφέας του έργου Κυριακή Χαζησωφρονίου μοίρασε στους εκλεκτούς καλεσμένους της σακουλάκια μνημοσύνων που όμως αντί κόλλυβα περιείχαν σοκολατάκια και γλυκίσματα.

Ήταν όλοι εκεί!!! Ανάμεσα τους ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός  Άνθιμος Ανανιάδης που παρά το πιεσμένο και βαρύ πρόγραμμα του, έκλεψε λίγο χρόνο από τις εντατικές πρόβες του - αυτή την περίοδο χορεύει στο Dancing with the stars 6 προς χάριν του φιλανθρωπικού οργανισμού Make A Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος) -  η ηθοποιός Εύη Καραγιάννη, ο τραγουδιστής Βαγγέλης Κονιτόπουλος, οι τραγουδιστές Αλέξανδρος Παιτέρης και Θάνος Παιτέρης, ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, η ηθοποιός Ρένα Βενιέρη με τον σύζυγο της Ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομάτη, η ηθοποιός Μαρία Βασιλέλλη, η συγγραφέας Ευδοκία Σταυρίδου, ο δημοσιογράφος Αλέξης Καρατζάς, ο δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός Στάθης Παπούλιας, η πρόεδρος του συλλόγου ΄΄Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι΄΄ Σύλβια Αντώναρου, ο πρόεδρος του συλλόγου "Κεντρική Αστική Σχολή Ταταούλων" Γιάννης Τριανταφυλλίδης, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Τσίτερος, κ.α

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ