Επιθεώρηση «όπως παλιά», στο θέατρο Broadway, για την  επόμενη χειμερινή θεατρική σεζόν!

Επιθεώρηση «όπως παλιά»!

Μετά την σαρωτική επιτυχία του θεατρικού μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» και την  αναβίωση του υπέροχου ιστορικού θέατρου  Broadway,   οι  Γιώργος Λυκιαρδόπουλος και  Γιώργος Βάλαρης (BroadwayShow Productions) βάζουν ένα νέο στοίχημα στο τραπέζι....

Ξαναζωντανεύουν για την  επόμενη χειμερινή θεατρική σεζόν, την γνήσια παλιά χρυσή και αγαπημένη επιθεώρηση που μεσουράνησε στις δεκαετίες 40-60!

“Oπως παλιά» λοιπόν, θα αφεθούμε να απολαύσουμε μια πολλά υποσχόμενη υπερπαραγωγή με την σκηνοθετική και συγγραφική σφραγίδα του Γιώργου Βάλαρη.

Με  35μελη θίασο και συνεργάτες που θα συζητηθούν, φαντασμαγορικά σκηνικά, υπέρλαμπρα κοστούμια με άρωμα εποχής, χορογραφίες, ζωντανή ορχήστρα, αγαπημένους πρωταγωνιστές  του χθές και του σήμερα,   χορευτές, αλλά και ανατρεπτικούς guest τραγουδιστές που θα συζητηθούν , ο Γιώργος Βάλαρης στο νέο του στοίχημα αναβιώνει ένα αγαπημένο είδος των Ελλήνων,  την παλιά καλή Επιθεώρηση, με στοιχεία βαριεττέ και κοινωνικής σάτιρας και με άρωμα Ελλάδας απο το χτές και το σήμερα.

Ολα αυτά  με αφετηρία την οδό ονείρων...και  τα παλιά σοκάκια της Αθήνας  και  τελικό προορισμό την σκηνή του Θεάτρου Broadway.