Η «Μαντάμ Σουσού» και οι συνεργάτες της έδωσαν μια πρώτη γεύση από ένα καλοκαίρι γεμάτο γέλιο!

Η θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά μετά την τεράστια επιτυχία του φετινού χειμώνα που την κατέταξε ως την πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών ετοιμάζει βαλίτσες και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

Οι ηθοποιοί και η συντελεστές της παράστασης υποδέχθηκαν στον φιλόξενο χώρο του In Town στο κέντρο της Αθήνας, τους εκπροσώπους των media με την ευκαιρία της έναρξης της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης σε όλη την Ελλάδα.

Σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να κουβεντιάσουν με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς αλλά και ο υπόλοιπος πολυπληθής θίασος βρέθηκαν εκεί για να δώσουν το έναυσμα για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μαντάμ Σουσού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών Πάνος Κατσαρίδης δήλωσε: «Χρωστούσαμε την επιστροφή της  Σουσού, στην ίδια αλλά και στους θεατές που δεν την είδαν το χειμώνα. Ξαναγυρίσει λοιπόν ανανεωμένη σε σκηνικά και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα, σε μία περιοδεία 40 παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα. Ξεκινάμε την καλοκαιρινή περιοδεία στις 25 Ιουνίου από το Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, όπου με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε να δουν την παράσταση ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το χειμώνα θα καταλήξουμε στη Θεσσαλονίκη».

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, όπως πάντα αυθόρμητη και απολαυστική δήλωσε: «Είναι μία πολύ ωραία στιγμή όταν πάει κανείς περιοδεία κι ας είναι κάτι δύσκολο. Η περιοδεία θέλει μεγάλη αυτοθυσία και εμείς είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ελάτε να μας δείτε γιατί δεν ξέρω αν θα ξανακάνω ποτέ κάτι τέτοιο!».

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, με μια τσάντα στον ώμο, έτοιμος για την περιοδεία είπε πόσο χαρούμενος είναι που συναντά αγαπημένους φίλους στο θεατρικό σανίδι, αναφέρθηκε στο πώς ανακάλυψε το έργο του Δημήτρη Ψαθά και στάθηκε στους παραγωγούς της παράστασης που σε μια εποχή οικονομικής κρίσης επενδύουν στην τέχνη.

Ο Τάσος Χαλκιάς, εξέφρασε τη χαρά του για την ευκαιρία που του δίνεται μετά την παρουσία του ως «Ζορζ» στην τηλεοπτική μεταφορά της Σουσού το 1980 να υποδυθεί τον φτωχό αλλά ευσυνείδητο «Παναγιωτάκη» στην φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης.

Στιγμή της συνάντησης το σημείο όπου ο Τάσος Χαλκιάς εμφανίστηκε με ένα μεγάλο ψάρι κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους να γελάσουν με την ψυχή τους.

Η καλοκαιρινή περιπέτεια της Μαντάμ Σουσού ξεκινά στις 25 Ιουνίου από το Κατράκειο θέατρο!!

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω της www.viva.gr, από τα ταμεία του θεάτρου Παλλάς και από τα σημεία πώλησης των Δήμων.

Περισσότερες πληροφορίες: Εδώ