Η παράσταση «Μελίσσια» του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας μετάδοση σε  Αμοργό, Ικαρία, Κάσο, Λευκάδα, Λήμνο, Φούρνους,  Δράμα, Μήλο, Σαμοθράκη και Σητεία.

Εθνικό Θέατρο απευθείας

Σε συνεργασία με το κανάλι της Βουλής

 

«Μελίσσια» του Αλέξη Σταμάτη

 Σάββατο 8 Ιουνίου

 Η ένατη  απευθείας μετάδοση σε  Αμοργό, Ικαρία, Κάσο, Λευκάδα, Λήμνο, Φούρνους,  Δράμα, Μήλο, Σαμοθράκη και Σητεία.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου ολοκληρώνεται με τεράστια επιτυχία ο κύκλος των απευθείας μεταδόσεων, με το έργο «Μελίσσια» του Αλέξη Σταμάτη που παρουσιάζεται στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.

Το κοινό σε όλες τις ακριτικές περιοχές αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό την πρωτοβουλία του Εθνικού Θεάτρου που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το κανάλι της Βουλής. Το Εθνικό Θέατρο μέσα από τη δράση Εθνικό Θέατρο απευθείας έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να παρακολουθήσουν σε απευθείας σύνδεση παραστάσεις υψηλής αισθητικής.

Το πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από την Βουλή των Ελλήνων και το Εθνικό Θέατρο με κοινή διάθεση εξωστρέφειας, δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων περιοχών να παρακολουθήσουν – σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι Δήμοι - παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Προηγούμενο άρθροΤο βίντεο από τα εγκαίνια του Φεστιβάλ Αθηνών είναι εδώ!
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου για "Το δικό μας σινεμά" στο ολοκαίνουργιο θέατρο "Άλσος" στο Πεδίο του Άρεως