Η βρωμιάρα

Η "ΒΡΩΜΙΆΡΑ" είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφτείς μετά το θέατρο και γενικότερα όταν τα περισσότερα καταστήματα εστίασης κλείνουν, αυτό σε περιμένει σχεδόν κρυμμένο εκεί στην οδό Σωτήρος στον Πειραιά αλλά και στο Περιστέρι για να σου προσφέρει ένα από τα καλύτερα"βρώμικα" της Αττικής.

"Βρώμικό", βέβαια, είναι μόνο στην αισθητική καθώς την ώρα που περιμένεις ακούς από τα ηχεία  ελληνικό και ξένο rap και η αισθητική του καταστήματος έχει αυτές τις επιρροές.

Τα προϊόντα του είναι προσεκτικά επιλεγμένα με χειροποίητες σως, αφράτα ψωμάκια, τραγανές τηγανιτές πατάτες και φυσικά, τα κρέατα  μαγειρεύονται με μια συγκεκριμένη τεχνική, καθώς τοποθετούνται σε σακουλάκια, μαρινάρονται μαζί με τα μπαχαρικά κι αφού αφαιρεθεί όλος ο αέρας, μαγειρεύονται αργά.

Έχει επιλογή για vegan αλλά αυτό που δοκιμάσαμε εμείς και ενθουσιαστήκαμε ήταν το "βρωμιάρας 3 με φιλέτο κοτόπουλο στήθος, ρόκα, παρμεζάνα τηγανητό κρεμμύδι και χειροποίητη σως γιαουρτιού καθώς επίσης και το "special κοτόπουλο" με διπλό κοτόπουλο φιλέτο στήθος, ντομάτα, ρόκα, τηγανητό κρεμμύδι και βρωμιάρας cheddar. Εννοείται ότι το στομάχι καλοδέχτηκε τις επιλογές μας και δεν υπήρξαν καθόλου παρενέργειες.

Τέλος, οι τιμές του είναι απόλυτα λογικές καθώς ξεκινάνε από 3,5 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 6,5 ευρώ.

Γι' αυτό πήραμε δύο και θα επιστρέψουμε και για τα υπόλοιπα!

η βρωμιάρα

Σωτήρος Διός 42, Πειραιάς, τκ 18535

Instagram