Κριτική για την παράσταση "Όλοι ένα - Φίλα με"

BA5Y1958

Από τη Ναντίν Αθανασίου

Μια βραδιά στον Σταμάτη Κραουνάκη, δε μπορεί παρά να είναι μια μαγική βραδιά! Τι μπορεί να γράψει κανείς για έναν από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς;

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης στην καλύτερη του στιγμή!!!

Τραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, αναπολήσαμε… Όλα του τα τραγούδια μας ταξίδεψαν… Οι στίχοι του είναι ποίηση και η μουσική του μια μελωδία, που σε μεθάει! Η διαχρονικότητα των τραγουδιών του, ο δυναμισμός των συνθέσεων του και ο ερωτισμός των στίχων του, σου δημιουργεί μια πανδαισία συναισθημάτων!

Οι καλλιτέχνες, που συμμετέχουν στην παράσταση είναι οι: Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης, Χάρης Φλέουρας. Όλοι τους ταλαντούχοι, υποκριτικά άριστοι και με αγγελικές φωνές!

Το σκηνικό μυσταγωγικό.. Χαμηλός φωτισμός, μια «λειτουργία», μία κατάνυξη, μια κατάθεση ψυχής!

Κάθε τραγούδι συνοδεύεται από μία ερμηνευτική προσέγγιση αυτού από τους καλλιτέχνες. Ανάμεσα στα γνωστά άσματα, απαγγελίες κλασικών θεατρικών έργων.

Όλοι μαζί, όλοι εκεί, όλοι ένα! Το κοινό δακρυσμένο, ο συνθέτης συγκινημένος, οι υπόλοιποι συντελεστές περήφανοι, που πλαισιώνουν αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη!

BA5Y2302-S

Όλη η παράσταση για μένα συγκεντρώνεται σε μια φράση, βγαλμένη από το στόμα του δημιουργού: «Πάρε μυρωδιά το λάδι εδώ πως καίγεται και ζήσε το ταξίδι».

Μην το χάσετε!!! Πάντως για εμένα ένα είναι σίγουρο. Μία φορά δεν φτάνει…..

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΊδρυση της Ελληνικής Ένωσης Κριτικών Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών (ΕΛ.Ε.Κ.ΘΕ.Π.ΤΕ.)
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του θεατρικού έργου «Φράνσις της Αλμπέρτα Τσοπανάκη