Λαμπρή πρεμιέρα δόθηκε στο ΚΘΒΕ με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι

Λαμπρή πρεμιέρα δόθηκε στο ΚΘΒΕ με τον «Υπηρέτη δύο Αφεντάδων» του Κάρλο Γκολντόνι, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Ο ευφάνταστος και παμπόνηρος Τρουφαλντίνο «ξεσήκωσε» με τις περιπέτειες και τα τεχνάσματα του το κοινό καθώς στην αγωνιώδη προσπάθειά του να υπηρετήσει ταυτόχρονα δύο αφεντάδες μπλέκει σε ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων, ανατροπών και κωμικών καταστάσεων.

Ένα έργο γραμμένο από τον αναμορφωτή της Ιταλικής κωμωδίας, Κάρλο Γκολντόνι, που σατιρίζει ανελέητα την κοινωνία της εποχής του, ωστόσο,  παραμένει κλασικό αλλά και επίκαιρο έως και σήμερα. Η ευρηματική μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ και η δημιουργική σκηνοθεσία του Μιχάλη Σιώνα ζωντάνεψαν επί σκηνής μια από τις καλύτερες κωμωδίες του παγκόσμιου θεάτρου και κέρδισαν το δυνατό χειροκρότημα και τις επευφημίες του κοινού.

Την πρεμιέρα της παράστασης παρακολούθησε πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι από τον πολιτιστικό, καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και ακαδημαϊκό χώρο. Παραβρέθηκαν οΑναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάμελλος και οΒουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Στο ρόλο του Υπηρέτη Τρουφαλντίνο ο Θανάσης Ραφτόπουλος.

Με υπέρτιτλους στα αγγλικά κάθε Σάββατο (από 16/03).
Η παραστάσεις θα διαρκέσουν έως την Κυριακή 21 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων).
Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ
Προηγούμενο άρθροΘέατρο του Νέου Κόσμου | Ανοιχτή Συζήτηση με τον Πάμπλο Μεσίες, συγγραφέα της παράστασης "Τα μάτια" το Σάββατο 16 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Tango Bar"