241

Αααγκαλιάάάάάάά!!!!!!

Διάρκεια: 40'
Σύλληψη: Δόμνα Ζαφειροπούλου  - Δημήτρης Αδάμης
Κείμενο: Δόμνα Ζαφειροπούλου  - Δημήτρης Αδάμης(μουσικό σενάριο)
Σκηνοθέτης: Δόμνα Ζαφειροπούλου  - Δημήτρης Αδάμης
Ερμηνεύουν: Αλεξάνδρα Κασιούμη, Κορνηλία Προκοπίου

Περιγραφή

Μέσα από 10 μαγικές μικρές δράσεις στη σκηνή του θεάτρου Αυλαία η αγκαλιά γίνεται παιχνίδι , κρυψώνα και μυστικό , έκπληξη και καράβι. Το άγγιγμα γίνεται δρόμος καινούριος. Τα μικρά παιδιά το χαίρονται και οι μεγάλοι κουρνιάζουν σε αυτή τη γλύκα που ψάχνουμε μια ζωή. Στο τέλος γίνονται όλοι μαζί , μεγάλοι και μικροί , η πιο δυνατή «Αααααααγκαλιάάάάάά»!!!

Περισσότερα

βρεφική σκηνή

από 8 μηνών έως 4 ετών

 Η Virginia Satir , γνωστή οικογενειακή θεραπεύτρια συνήθιζε να λέει: «Χρειαζόμαστε 4 αγκαλιές τη μέρα για να επιβιώσουμε, 8 αγκαλιές την ημέρα για να παραμείνουμε υγιείς και 1-2 αγκαλιές  την ημέρα για να μεγαλώσουμε»

Το σώμα της μητέρας , τού πατέρα , όποιου κι αν μεγαλώνει ένα παιδί, γίνεται γι αυτό το πλάσμα η φωλιά και η ασφάλεια , το σώμα της αγάπης.

Στην παράσταση για βρέφη και για πολύ μικρά παιδιά «Αααααααγκαλιάάάάάά», δύο ηθοποιοί εμψυχώτριες  , ανοίγουν την αγκαλιά τους. Η σκηνή όλη γίνεται μια αγκαλιά , ένα πουπουλένιο σύννεφο. Πώς χωράμε μέσα της , πόσο μας ζεσταίνει και μας προφυλάσσει, από την πρώτη ,πρώτη μας αρχή; Με τι μοιάζει , πως μυρίζει , έχει ήχους κρυφούς; Διπλώνομαι, ξεδιπλώνομαι εδώ μέσα. Φεύγω και ξαναγυρνώ. Πάρε με αγκαλιά να πάψω να κλαίω , πάρε με αγκαλιά να δούμε τα αστέρια, δώσε μου μια αγκαλιά , θησαυρό για πάντα.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Αυλαία (Θεσσαλονίκη)

από 02/11
Τσιμισκη 136
Τηλ: 2310 230013 Email: [email protected] Website: aiatheater.gr

Εισιτήρια: 10 ευρώ 1 ενήλικας + 1 παιδί ,18 ευρώ 2 ενήλικες + 1 παιδί, 24 ευρώ 3 ενήλικες + 1 παιδί
Πληροφορίες: 2310 230013
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου Αυλαία & ticketservices

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ 12:00
Κ