Άμλετ - Οργή

Αρχείο Παίχτηκε από 12/02/2018 έως 08/05/2018
στο Αργώ
Διάρκεια: 90'
Διασκευή: Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Σκηνοθέτης: Λάζαρος Γεωργακόπουλος
Σκηνογραφία: Μαρία Πανουργιά
Κοστούμια: Μαρία Πανουργιά
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Ερμηνεύουν: Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Περιγραφή

Το εμβληματικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Άμλετ, παρουσιάζεται στη σκηνή με έναν ηθοποιό αλλά με όλα τα πρόσωπα του έργου, σε διασκευή, σκηνοθεσία και ερμηνεία Λάζαρου Γεωργακόπουλου, από 12 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Small Argo full of Art, Ελευσινίων 15, Μεταξουργείο.

Περισσότερα

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναμετριέται με όλα τα πρόσωπα του σαιξπηρικού δράματος παρουσιάζοντάς τα ταυτόχρονα και ως διαφορετικές πλευρές του Άμλετ, σε μια παράσταση-κατάδυση στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Ακροβατώντας ανάμεσα σε πολυεπίπεδες συγκρούσεις και ψυχολογικές μεταπτώσεις, ο Άμλετ κατακλύζεται από οργή στην προσπάθειά του να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του και να αποκατασταθεί η νομιμότητα σε ένα βασίλειο που σαπίζει.

Μουσικές Επιλογές: Δημήτρης Χασιούρας
Βοηθός Σκηνοθέτη / Συμμετοχή: Ανδρέας Πάλλης
Φωτογραφίες / Video trailer: Γιάννης Βολιώτης - Volition Pictures
Curator: Χρύσα Καψούλη
Υπεύθυνος επικοινωνίας-μάρκετινγκ: Άρης Σομπότης

Βίντεο

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ καλή ερμηνεία σε δύσκολο έργο καθότι μονόπρακτο. Η απόδοση συγκινητικη. Ευδιάκριτη και κατανοητή εναλλαγή ρολων. Το δράμα κορυφώνεται χωρίς υπερβολές και χωρίς να φορτίζεται αρνητικά ο θεατής. Την προτείνω ανεπιφύλακτα και ευχαριστώ παρα πολύ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να παρακαλουθησω την παράσταση μέσω της θέατρομανια.

  2. Παρακολούθησα χάρη στη Θεατρομάνια την πολύ ωραία αυτή παράσταση.Επί μιάμιση ώρα επί σκηνής ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε εκφραστικότητα,ερμηνεια & ενέργεια!Ένα κυριολεκτικά one man show που μου άρεσε πολύ & σίγουρα προτείνεται!