Αναστασία Έδεν & Άρης Βλάχος Live

Αρχείο Παίχτηκε από 28/12/2019 έως 28/12/2019
στο Ρότα Art Bar
Τραγουδούν: Αναστασία Έδεν
Παίζουν μουσική: Άρης Βλάχος(πιάνο), Άννα Λάκη( ακορντεόν)

Περιγραφή

Μία πληθώρα αγαπημένων τραγουδιών με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου που επιμελήθηκε με μεράκι ο συνθέτης και πιανίστας Άρης Βλάχος ερμηνεύει η μοναδική Αναστασία Έδεν και συνοδεύει μαζί τους η δεξιοτέχνης ακορντεονίστα Άννα Λάκη.

Περισσότερα

Μάνος Ελευθερίο

“Τα Τραγούδια”

Αναστασία Έδεν – Άρης Βλάχος

Πρόπερσι το καλοκαίρι ο ποιητής Μάνος Ελευθερίου έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του πολύτιμο έργο για τον πολιτισμό μας. Ποίηση, πεζογραφία αλλά και εκατοντάδες αγαπημένα τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή και θα συνεχίσουν να μας “αγγίζουν” για πολύ καιρό ακόμη.

Τα τελευταία χρόνια ο συνθέτης Άρης Βλάχος και η ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν συνεργάστηκαν στενά με τον Μάνο Ελευθερίου γράφοντας τραγούδια και αφήνοντας παρακαταθήκη στην σύγχρονη δισκογραφία δύο δίσκους. Με αφορμή την φιλία και την συνεργασία τους με τον Μάνο Ελευθερίου οι δύο καλλιτέχνες ετοίμασαν και παρουσιάζουν μία μουσική παράσταση με τα ωραιότερα τραγούδια του που μελοποιήθηκαν από τους σημαντικότερους δημιουργούς των τελευταίων δεκαετιών. Από τον «Άγιο Φεβρουάριο» του Δήμου Μούτση ως τη «Θητεία» του Γιάννη Μαρκόπουλου, από τα «Λαϊκά» του Μίκη Θεοδωράκη ως το «Κάτω απ’ τη μαρκίζα» του Γιάννη Σπανού, από τον «Άμλετ της σελήνης» του Θάνου Μικρούτσικου ως το «Είν’ αρρώστια τα τραγούδια» του Σταύρου Ξαρχάκου και το «Ελεύθεροι κι ωραίοι» του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Φωτογραφίες