Φεστιβάλ "Ανοσία" - Η των αδυνάτων δύναμις

Σύλληψη: Νίκος Βεντουράτος

Σχετικά

Διοργάνωση: έδρα της UNESCO Εφηβικής Υγείας και Ιατρικής στην Ελλάδα, και το
Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Υγείας Μητέρας, Παιδιού και Ιατρικής Ακριβείας
της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών την βραδιά των αυτοδιοικητικών εκλογών, γίνεται η εκκίνηση ενός πολιτιστικού θεσμού που θα εμπεριέχει στα σπλάχνα του μια έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης και αγάπης για τους ανθρώπους. Οι καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών (χορός, τραγούδι, θέατρο) με κινητικές αναπηρίες και αυτοάνοσα νοσήματα προσκαλούν– προκαλούν την κοινωνία να παρακολουθήσει μια μουσικοθεατρική παράσταση, που αναδεικνύει έμπρακτα «τηντων αδυνάτων δύναμη».

Πολυμελής συμφωνική ορχήστρα, χορωδία, χορευτές και γνωστά αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και της τηλεόρασης, θα συμβάλουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στη συναισθηματική και νοητική μετάδοση του μηνύματος του Φεστιβάλ «Ανοσία» σε κάθε φυσικό ή διαδικτυακό θεατή.

Η είσοδος είναι Δωρεάν, με προκράτηση θέσεων.

Συντελεστές ­- ρόλοι κατά σειρά εμφάνισης:
Νίκος Βεντουράτος­ Ο «πρώτο­εμφανισθής», Γεράσιμος Γεννατάς ­Κομπέρ, Γιώργος Χρηστάκης και παρτενέρ ­Χορός με αμαξίδιο, Χρήστος Κάλοου  Μάνατζερ, Γεωργία Σιακαβάρα ­Φωτεινή, Δημήτρης Λιόλιος ­Τραγουδοποιός, Δήμητρα Γαϊτάνου ­Βλέπω χωρίς να κοιτώ, Μαρία Γεωργακαράκου ­Βλέπω χωρίς να κοιτώ, Ήλιος Πόρος ­Ζογκλέρ, Francesca Bellenis ­Ελληνο­ιταλο­ισπανο­γαλλο­αμερικανίδα star, Άγγελος Πυριόχος Δημοσιογράφος, Νάνσυ Παπακωνσταντίνου ­πρώην σύζυγος & μητέρα Νανάς Μαρία Χριστίνα Τζαβάρα ­Νανά, Αλέξανδρος Μπλάτζεν ­Αλέκος, Χρυσηίδα ­Ανοσία, Φάνης Καφούσιας ­Παντομίμα, Νίκος Τουλιάτος «Ο αυτοσχεδιασμός της αλληλεγγύης», Ortsa Band ­Rock συγκρότημα.

Μουσική διεύθυνση: Γιάννης Χατζηλοΐζου,
Music Executive Producer ­Synthesizer: Πάνος Δέρβος
Σοπράνο ­Οβερτούρα: Νάνσυ Παπακωνσταντίνου,
Σολίστ (Βιολί): Οδυσσέας Ζαφειρόπουλος
Back Vocals: Έλενα Περβαινά,
Σκηνοθετική Παρέμβαση: Άγγελος Πυριόχος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αργυρούλα Αλμυρού
Ιδέα, Σενάριο, Στίχοι, Μουσική, Τραγούδια, AR & VR τεχνολογίες: Νίκος Βεντουράτος
Καλλιτεχνική Οργάνωση: Φάνης Καφούσιας,
Οργάνωση Παραγωγής: Νεκτάριος Θεόδωρου
Stage Managers: Κατερίνα Μαρκεζίνη, Στράτος Χατζηηλίας

Εισιτήρια: Η είσοδος είναι Δωρεάν, με προκράτηση θέσεων.
Προπώληση: Η προκράτηση για το κοινό ανοίγει στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 στο https://www.more.com/theater/festival/festival­anosia/
Προκράτηση για ΑμΕΑ: στο email: [email protected] ή στο τηλ. 6936507945