Χειμερινοί Κολυμβητές Live

Αρχείο Παίχτηκε από 13/03/2020 έως 13/03/2020
στο
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Χειμερινοί Κολυμβητές

Περιγραφή

Μία από τις πιο ιστορικές και ιδιοσυγκρασιακές παρέες της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι Χειμερινοί Κολυμβητές, εγκαινιάζουν τον πρώτο κύκλο REMISSION, λίγες μέρες πριν συμπληρώσουν 40 χρόνια από την πρώτη τους συναυλία και 55 χρόνια από τη δημιουργία του αρχικού πυρήνα τους με τους Ι.Παπαδάμου, Κ.Σιδέρη και Α.Μπακιρτζή.

Περισσότερα

Η United We Fly, μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένους κύκλους της σειράς Taste the Music, παρουσιάζει φέτος την άνοιξη, το REMISSION. Μια νέα σειρά συναυλιών, πιστή στην ιδιαίτερη και exploring αισθητική των projects που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία. Όλα ξεκινούν και εξελίσσονται στον φιλόξενο και αγαπημένο χώρο της υποβλητικής Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Η έναρξη του ανοιξιάτικου κύκλου συναυλιών REMISSION είναι στις 12 Μαρτίου.

Ακολουθούν τα live που θα απολαύσουμε εκεί τους τρεις επόμενους μήνες.

13 Μαρτίου: Χειμερινοί Κολυμβητές
Μία από τις πιο ιστορικές και ιδιοσυγκρασιακές παρέες της ελληνικής μουσικής σκηνής, οι Χειμερινοί Κολυμβητές, εγκαινιάζουν τον πρώτο κύκλο REMISSION, λίγες μέρες πριν συμπληρώσουν 40 χρόνια από την πρώτη τους συναυλία και 55 χρόνια από τη δημιουργία του αρχικού πυρήνα τους με τους Ι.Παπαδάμου, Κ.Σιδέρη και Α.Μπακιρτζή. Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική, sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά. Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη , ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ θα εμφανισθούν με την παρακάτω σύνθεση:
Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή
Κώστας Βόμβολος: ακκορντεόν
Μπάμπης Παπαδόπουλος: κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Θοδωρής Ρέλλος: σαξόφωνο
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσσο, φωνή
Κώστας Σιδέρης: τζουράς, φωνή

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube

Φωτογραφίες