Ανδρέας Πασπάτης & Βαγγέλης Μουλαράς - Ένας και ένας

Αρχείο Παίχτηκε από 04/10/2022 έως
στο Μουσικό Kουτί
Διάρκεια: 90’
Ερμηνεύουν: Ανδρέας Πασπάτης, Βαγγέλης Μουλαράς

Περιγραφή

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο καλές επιλογές; Νιώθετε πως κάθε φορά που καλείστε να διαλέξετε, θα προτιμούσατε να έχετε και τα δύο; Ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς έρχονται στη σκηνή του Μουσικού Κουτιού, κάθε Τρίτη, με 80 λεπτά καταιγιστικής κωμωδίας, μιλώντας για καθημερινά θέματα από θέματα δέσμευσης και φοβίες, μέχρι ηλικιακές ανησυχίες, διαδικτυακό φλερτ, τις διατροφικές επιλογές και πολλά άλλα, προσφέροντας σας την καλύτερη κωμωδία, που μπορείτε να απολαύσετε, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται εσείς να αγχώνεστε για τις επιλογές σας.

Περισσότερα

Από την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη και κάθε Τρίτη

Ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς, δύο κωμικοί με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, επιστρέφουν! Μετά την επιτυχημένη σειρά των καλοκαιρινών τους παραστάσεων, συγκεντρώνουν τα καλύτερα και πιο καινούρια τους κείμενα και τα παρουσιάζουν στην από κοινού τους παράσταση με τίτλο «Ένας και Ένας», από την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη και κάθε Τρίτη στο Μουσικό Κουτί, στον Κεραμεικό.

Με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, ο Ανδρέας Πασπάτης και ο Βαγγέλης Μουλαράς σχολιάζουν και καυτηριάζουν την πιο αστεία πλευρά της καθημερινότητάς σε μια παράσταση, που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Λίγα λόγια για τους κωμικούς:

O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central στο Λονδίνο και η πρώτη solo του παράσταση «Τσάι Party» παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2017 και 2018 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο Stand Up Comedy Battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό Comedy Talk Show “The Comedians”. Ακόμη, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Stand up for U», διάφορα Tedx, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει ιδρυτής και πρόεδρος του Brunel University Comedy Society (London) και πλέον συνδιοργανώνει το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Open Mic.

https://www.youtube.com/watch?v=HLv7sccY5yY&t=4s&ab_channel=AndreasPaspatishttps://www.youtube.com/watch?v=xnEgLNEe1g8&list=PLk7mwIfDymI9qBlFKKR37myyZLU7Z92rs&ab_channel=AndreasPaspatis

Ο Βαγγέλης Μουλαράς ξεκίνησε να κάνει stand up το 2014. Πολύ γρήγορα άρχισε να παίζει σε επαγγελματικές παραστάσεις και να μοιράζεται την σκηνή με πολλούς διακεκριμένους καλλιτέχνες του χώρου. Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ κωμωδίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μετράει παραστάσεις και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα. Πέρα από το stand up, είναι ενεργός και στο YouTube όντας ο δημιουργός και παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής “Τα Νέα Της Εβδομάδας”

https://www.youtube.com/watch?v=T85pO0sYYoM&ab_channel=vaggnamite

Φωτογραφίες