Επιστροφή στην Άγρια Βρύση

Αρχείο Παίχτηκε από 12/11/2018 έως 08/01/2019
στο Faust
Διάρκεια: 60'
Σύλληψη: ομάδα επίPlay
Σκηνοθέτης: ομάδα επίPlay
Κοστούμια: Μαντώ Ψυχουντάκη
Ερμηνεύουν: Αλέξανδρος Πέρρος, Αυγουστίνος Κούμουλος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Ισιδώρα Δωροπούλου
Αφηγήσεις : Θανάσης Κουρλαμπάς

Περιγραφή

 Μετά τους Ακαταμάχητους Λεβέντες ( Η τελική αναμέτρηση, μέρος Α΄και Β΄), η ομάδα επίPlay επιστρέφει με την απολαυστική παρωδία μιας κλασικής κινηματογραφικής ταινίας γουέστερν. Όλα τα μοτίβα και τα χαρακτηριστικά των γουέστερν, ειπωμένα και παιγμένα αλά επίPlay : η αφύλακτη πόλη στην καρδιά του Γουέστ, οι επικίνδυνοι κακοποιοί που ασυγκράτητα τρομοκρατούν τους κατοίκους κι ένας αντι-ήρωας σερίφης, αντιμέτωπος με το πεπρωμένο του…

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από τις  12 Νοεμβρίου, στη σκηνή του Faust.

Περισσότερα

Γιατί το πιο γρήγορο πιστόλι έχει πάντα τον τελευταίο λόγο …

Οι ταλαντούχοι, Δημήτρης Δεγαΐτης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Αλέξανδρος Πέρρος και Νίκος Τσέκος, συναντήθηκαν και ένωσαν ιδέες και δυνάμεις για να σχηματίσουν τους επίPlay. Μια ομάδα που, με βασικό άξονα τη σωματική έκφραση, επιλέγει να δημιουργήσει σύγχρονες παραστάσεις, εμβαθύνοντας και προεκτείνοντας τις διαστάσεις και τις ποιότητες της μιμικής τέχνης.

Οι επίPlay, συνδυάζοντας τεχνικές σωματικού αυτοσχεδιασμού και παντομίμας με πρωτότυπη μουσική και ηχητικά εφέ, αυτή τη φορά εμπνεύστηκαν από τους στερεοτυπικούς χαρακτήρες των γουέστερν. Μετά την πρώτη παρουσίαση στο Bob Festival το Μάιο, η Επιστροφή στην Άγρια Βρύση καταφθάνει το Νοέμβριο, από το μακρινό Γουέστ στη σκηνή του Faust. Με οδηγό το χιούμορ μας καλεί σ’ ένα πρωτόγνωρο, φανταστικό παιχνίδι ήχων και εικόνων.

Επιμέλεια αφίσας : Γιώργος "Μπόγια" Μπογιατζίδης.
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Μασμανίδη

μΟάδα επιplay – FB Page

Φωτογραφίες

Βίντεο

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέλεια παράσταση για να περάσει κανείς μία αναλαφρη ώρα γέλιου και να σου φτιάξει η διάθεση! Εξαιρετικές ερμηνείες από όλους (αλλα ο πρωταγωνιστής απίστευτος) Είμαι σίγουρη πως θα αρέσει πολύ ειδικά σε νεότερης ηλικίας άτομα!!!! Μπράβο!!!!