Γαία

Αρχείο Παίχτηκε από 30/01/2019 έως 17/04/2019
στο Αλκμήνη
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Γιάννης Φαλκώνης
Σκηνοθέτης: Γιάννης Φαλκώνης
Σκηνογραφία: Γιάννης Βλάχος
Κοστούμια: Γιάννης Βλάχος
Ερμηνεύουν: Γεωργία Ζώη

Περιγραφή

Μια γυναίκα που έχει αναγκαστεί δια της βίας να φύγει από τη Γη όπου γεννήθηκε, ζει την δική της "Οδύσσεια" ακολουθώντας το όνειρο της μετανάστευσης στην Ευρώπη και καταλήγει να βρίσκεται νύχτα μέσα στη θάλασσα, μεσοπέλαγα, με ένα ξένο μωρό στην αγκαλιά. Για να το ηρεμήσει του αφηγείται την πολυτάραχη ζωή της, προσπαθώντας με όλες της τις δυνάμεις να του σώσει την ζωή και να το γλυτώσει από τον Άδη.
Μια παράσταση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Λευκάδα μέσα στη θάλασσα ενώ οι θεατές παρακολουθούσαν από την ακτή.

Περισσότερα

Την Τετάρτη 30 Ιανουάριου 2019, στις 9.30 μ.μ., στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ κάνει πρεμιέρα το θεατρικό έργο με τίτλο «ΓΑΙΑ» με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Ζώη, που υπογράφει και σκηνοθετεί ο Γιάννης Φαλκώνης.

Μια διαχρονική ιστορία με κέντρο τα πάθη και τους διωγμούς των ανθρώπων από τους εξουσιαστές του Πλανήτη, που οδηγούν στην αέναη "Οδύσσεια" μιας γυναίκας αυτήν τη φορά, που παρασύρει μαζί της στο ταξίδι τους θεατές, προσφέροντάς τους μια εμπειρία ζωής, γεμάτη συγκίνηση, αυτοθυσία και αγάπη!

Ένα πρωτότυπο θεατρικό έργο γραμμένο το 2017- 2018, με ένα πρωτοποριακό ανέβασμα και με την πιο συναρπαστική ηρωίδα του σύγχρονου θεάτρου. 

Φωτισμοί: Γιάννης Φαλκώνης
Οργάνωση παραγωγής: 2θπwww.2thp.gr

Φωτογραφίες