Γιώργος Χατζηπαύλου - Stand Up Comedy

Κείμενο: Γιώργος Χατζηπαύλου
Σκηνοθέτης: Γιώργος Χατζηπαύλου
Ερμηνεύουν: Γιώργος Χατζηπαύλου

Περιγραφή

Η μοναδική ελληνική stand up comedy παράσταση για παιδιά 6- 12 ετών και τους γονείς τους έρχεται στην Θεσσαλονίκη! Τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand-up κωμικούς, επιστρέφει για 8 μόνο παραστάσεις θέατρο Κολοσσαίον, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 και 29 Νοεμβρίου.

Comedy club για παιδιά!

Περισσότερα

Μία παράσταση όπου διασκεδάζουν εξίσου τα παιδιά και οι γονείς τους. Τα παιδιά διότι μέσα από τη δομή του πιο δυνατού είδους κωμωδίας παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, από τη σχέση με τους γονείς, το σχολείο, την καθημερινότητα, τους φίλους, το μέλλον και πώς το βλέπουν, τα επαγγέλματα, τα χόμπι, τους ήρωές κόμιξ κι ένα σωρό ακόμα.

Οι γονείς, γιατί αυτή η παράσταση αντιμετωπίζει τους ενήλικες θεατές σαν παιδιά και τα παιδιά σαν ίσους προς τους γονείς τους. Οι “μεγάλοι”, μπαίνουν στην ψυχολογία των μικρών, θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί κι έτσι δημιουργείται μια μεγάλη παρέα χωρίς ηλικία αλλά με συνισταμένη την κωμωδία.

Το Comedy club για παιδιά μετά από δύο χρόνια sold out παραστάσεων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, περιοδεία σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις (Μόναχο, Λουξεμβούργο, Βρυξέλλες, Χάγη) κι επίσημη παρουσίαση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έρχεται στην Θεσσαλονίκη!

Παραγωγή: Αλέξανδρος Ζώης

Πληροφορίες

Θέατρο Κολοσσαίον: Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 150, Θεσσαλονίκη 546 45

Παραστάσεις: Σάββατα 7, 14, 21, 28 Νοεμβρίου στις 18:00 και Κυριακές 8, 15, 22, 29 Νοεμβρίου στις 15:30

Τηλέφωνο θεάτρου: 231 083 4996

Website: www.xatzi.gr και http://www.xatzi.gr/comedy-club-gia-paidia/

*Το θέατρο τηρεί όλους τους υγειονομικούς κανόνες καθώς και τους χωροταξικούς κανονισμούς απόστασης ανάμεσα στους θεατές.

Φωτογραφίες