Γιώργος και Νίκος Στρατάκης Live

Φωτισμοί: Κώστας & Θανάσης  Αθανασάκης
Παίζουν μουσική: Δημήτρης Ζωγραφάκης(Κιθάρα), Αλέκος Χατζάκης(Κοντραμπάσο), Βασίλης Γασλακιώτης(Τύμπανα), Γιώργης Σαλούστρος(Ασκομπαντούρα, θαμπιόλι), Μάνος Στρατάκης(Νταούλι)

Περιγραφή

Στις 27 Δεκεμβρίου ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης έρχονται κοντά́ μας μέσω live streaming και μας προσκαλούν να «συνδεθούμε» και να τραγουδήσουμε!

Περισσότερα

Μέσα από τις μοναδικές μουσικές τους, τις μαεστρικές τους ενορχηστρώσεις και τις γεμάτες ανατροπές και πρωτόγνωρες μελωδίες σκοπεύουν να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αυθεντικής γιορτής, γεμάτη συναίσθημα, με κέντρο την κρητική παράδοση.

Ο Γιώργος και ο Νίκος συνθέτουν μουσική πέρα από τα όρια της παράδοσης της Κρήτης και μας οδηγούν σε δρόμους αλλιώτικους, εκεί όπου φυσά ανεμπόδιστα ο καθαρός ορεινός αέρας. Ορμώμενοι από τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, τη φαντασία αλλά και το πάθος μας κρατούν συντροφιά και μέσα στις γιορτές.

Με το καλό να σμίξουμε!

Τεχνικοί ήχου: Κώστας Μαρκάκης & Μάνος Τσιριγωτάκης

Επιμέλεια εικόνας: Γιώργος Κοντοχριστοφής & Ηρακλής ΠακιουφάκηςSocial Media
Facebook Γιώργος & Νίκος Στρατάκης
Facebook Γιώργος Στρατακης 
Facebook Νίκος Στρατάκης

Instagram Γιώργος Στρατάκης
Instagram Νίκος Στρατάκης
 

Οι παραστάσεις της NovelVox παρέχονται σε συνεργασία με τις εταιρείες InPlayer, TheCluster και Ad Axem δημιουργώντας μία εμπειρία θέασης at-home που αξιοποιεί τις πιο εξελιγμένες over-the-top τεχνολογίες για κινητά, υπολογιστές και smart TV.