146

Γόβα παρθένα

Συγγραφέας: Δημήτρης Πιπερίδης
Σκηνογραφία: Γιώργος Λεπίδας
Κοστούμια: Ζωή Μπαλιάκα
Φωτισμοί: Γιάννης Καπράρας
Μουσική: Μπάμπης Κεμανετζίδης
Χορογραφία: Μαρία Βαρσαμά
Ερμηνεύουν: Αλέξης Παρχαρίδης, Βαγγέλης Ηλιάδης, Τάκης Βαμβακίδης, Έρρικα Νικολαΐδου, Ίνα Δέσποινα Τσικοπούλου, Γιάννης Ξενιτόπουλος

Περιγραφή

Η ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων του Δημήτρη Πιπερίδη την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, 8:30μ.μ. στο Ανοικτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» με Guest Star τον Δημήτρη Σταρόβα, Guest Singer τον Μπάμπη Ιορδανίδη (Jordani) και τη Βούλα Πατουλίδου σε ρόλο-έκπληξη!

Περισσότερα

Ένας super lux οίκος ευεξίας, μία δαιμόνια παρθένα, ένας διευθυντής, μία γραμματέας, μία σαγηνευτική εργαζόμενη, ο... Ζορμπάς του έρωτα Χάμπος, δύο αστυνομικοί, ένας μεγαλοδικηγόρος, όλοι τους προσπαθούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας …ακολασίας!

Ένας super lux οίκος ευεξίας ……

μια δαιμόνια παρθένα (Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα αποθεματικά της επιχείρησης με τον «πουλιά στον αέρα πιάνει» διευθυντή κ. MISEL (Βαγγέλης Ηλιάδης) ο οποίος μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαϊδου) και τη σαγηνευτική εργαζόμενη silvi (Ίνα Δέσποινα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύσουν τον γιο της παρθένας τον ΖΟΡΜΠΑ του έρωτα τον Χάμπο (Τάκης Βαμβακίδης) και βεβαίως δεν φτάνουν ούτε οι δύο αστυνομικοί καρπούζας (Κοσμάς Καρυπίδης) και πεπόνιας (Κωνσταντίνος Αλεξανδρής) και ο μεγαλοδικηγόρος (Γιάννης Ξενιτόπουλος) για να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας …ακολασίας ! τυφώνας γέλιου! καταιγίδα εμψύχωσης!

Μουσικά εφέ σύμπραξη μουσική el christo kemanetzidis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αργύρης Εσκιτζής
ΗΧΟΣ: Γιάννης Καπράρας
ΕΜΨΥΧΩΤΗΣ:Τάκης Βαμβακίδης

Φωτογραφίες